Au spart geamurile la 15 case, din teribilism

Natalia Bumbac

broken glass
broken glass

Trei tineri, care au terorizat mai mulţi locuitori ai municipiului Hunedoara, spărgându-le geamurile la case, au fost prinşi de poliţişti. Din teribilism, adolescenţii cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani au distrus geamurile la 15 imobile, aruncând în ele cu pietre.
Casele au fost alese aleatoriu în diferite zone ale municipiului, iar prejudiciul pe care l-au cauzat este de aproximativ 3.000 de lei. Din datele IPJ Hunedoara, cei trei huligani au acţionat pe timp de noapte, în cursul lunilor octombrie – noiembrie 2016, folosind pentru deplasare două autoturisme conduse de tânărul în vârstă de 19 ani, ambele maşini aparţinând părinţilor acestuia. Întrebaţi de oamenii legii de ce au spart geamurile la cele 15 case, tinerii au spus că au făcut aceste lucruri fără a avea un motiv anume.
După ce au fost reţinuţi 24 de ore de poliţişti, tinerii au fost duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, procurorii dispunând punerea lor sub control judiciar. Aceştia vor fi cercetaţi pentru ameninţare, distrugere, complicitate la distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare