Amenda penală nu l-a cuminţit. Fără permis şi, din nou, beat la volan!

15 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

A primit o amendă penală şi permisul de conducere i-a fost anulat pentru că a fost prins conducând băut. Acest lucru nu l-a oprit să urce la volan, fără permis şi tot băut.
Poliţiştii rutieri din municipiul Hunedoara au prins în trafic pe un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitate. Acesta conducea un autoturism, deşi avea permisul de conducere anulat încă de anul trecut. Bărbatul fusese condamnat la amendă penală pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.
Culmea, şi de această dată, individul era tot băut, au stabilit poliţiştii, la testare rezultând că avea o alcoolemie 0,70 mg/l, alcool pur în aerul expirat. „A fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat să se supună respectivei proceduri. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice“, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Individul a fost reţinut de poliţişti, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara au dispus să fie cercetat sub control judiciar. Un alt şofer fără permis a fost depistat de poliţiştii din Deva, pe Bulevardul 22 Decembrie din localitate. Tânărul de 33 de ani este din Valea Jiului, respectiv municipiul Vulcan, şi avea permisul de conducere reţinut. Şi el este cercetat penal pentru conducere fără permis.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vârstnicii din Dealu Babii, ajutaţi de pompieri şi salvamontişti

Acţiunea de ajutorare de ieri, din Dealu Babii, din apropierea municipiului Vulcan, pentru mai mulţi bătrâni izolaţi din cauza căderilor...

Comuna Vorţa, în luptă cu vremea şi cu vremurile

Comuna Vorţa este greu încercată de ninsori, iar ca începutul de an să fie şi mai pesimist, nu toţi angajaţii...

Eminescu nemuritorul

La a X-a ediţie a manifestării cultural-educative Eminesciana, Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, a omagiat...

Închide