Tâlharul în serie rămâne după gratii

15 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un tânăr de 18 ani, din municipiul Vulcan, a fost prins la scurt timp de poliţişti, după ce a bătut doi pensionari şi i-a lăsat fără bani.
Individul, Ionuţ Claudiu M., îşi studia cu atenţie victimele, alegându-şi ţintele care n-ar fi putut opune rezistenţă în timpul jafului. La adăpostul întunericului îşi ataca victimele din spate şi în acest fel a reuşit să jefuiască doi vulcăneni. Dar poliţiştii au dat repede de urma acestuia şi au obţinut arestarea sa preventivă.
Însă tâlharul a atacat soluţia. Tribunalul Hunedoara a dat dreptate magistraţilor din Petroşani şi a considerat că individul este un pericol social, iar cercetarea sa se va face cu el după gratii. Conform datelor achetatorilor, tânărul a comis jafurile în decurs de o oră. Prima victimă, un pensionar de 50 de ani, se întorcea spre casă. A fost lovit de agresor şi lăsat fără suma de 100 de lei. Nu departe de prima tâlhărie, tânărul a atacat un alt bărbat de 66 de ani. După ce l-a lovit, i-a luat portofelul în care omul avea doar actele de identitate. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Amenda penală nu l-a cuminţit. Fără permis şi, din nou, beat la volan!

A primit o amendă penală şi permisul de conducere i-a fost anulat pentru că a fost prins conducând băut. Acest...

Vârstnicii din Dealu Babii, ajutaţi de pompieri şi salvamontişti

Acţiunea de ajutorare de ieri, din Dealu Babii, din apropierea municipiului Vulcan, pentru mai mulţi bătrâni izolaţi din cauza căderilor...

Comuna Vorţa, în luptă cu vremea şi cu vremurile

Comuna Vorţa este greu încercată de ninsori, iar ca începutul de an să fie şi mai pesimist, nu toţi angajaţii...

Închide