Traficanţi de migranţi, arestaţi la Deva

13 decembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Sorina Popa

Ofiţeri ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog (BCCOA) Alba au destructurat o grupare care se ocupa cu traficul de migranţi din Republica Dominicană, spre ţări din Uniunea Europeană. Sâmbătă, membrii acestei grupări au fost prezentaţi magistraţilor de la Tribunalul Hunedoara, cu propunere de arestare.

5.000 de euro, pentru patru migranţi

Comisarul şef Traian Berbeceanu, şeful BCCOA Alba, a declarat că persoanele implicate în traficul de migranţi, printre care şi un hunedorean, au fost prinse în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera patru cetăţeni din Republica Dominicană, contra sumei de 5.000 de euro. Grupul era format din şase persoane, dintre care patru au fost arestate sâmbătă.

„Cetăţenii din Republica Dominicană vroiau să ajungă ilegal în Franţa şi Spania. Cei patru au fost arestaţi sub acuzaţia de constituire de grup infracţional organizat şi trafic de migranţi, pentru doi dintre membrii grupării luându-se măsura de a nu părăsi ţara”, a afirmat comisarul şef Traian Berbeceanu.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagra

Cornel Resmeriţă,  primarul municipiului  Lupeni Pentru că angajaţii firmei de gospodărire a municipiului, aflată în subordinea primăriei, nu şi-au mai primit lefurile...

Bulina alba

Inspector şef  Viorel Demean, şeful ISU Hunedoara Pentru iniţiativa de a organiza un spectacol de colinde, susţinut chiar de către...

„Bomba” era un difuzor vechi

Un difuzor vechi a pus pe jar poliţia hunedoreană şi a băgat în sperieţi mai mulţi deveni, după ce un...

Închide