Proiecte de 100 milioane lei pentru Hunedoara

15 martie 2017 | 1 Comentariu

Sorina Popa

Astăzi, angajaţi ai Primăriei municipiului Hunedoara depun la Ministerul Dezvoltării 36 de proiecte, în cadrul Programului PNDL2. Este vorba, în total, de finanţări de 100 de milioane de lei. Sunt proiecte pentru modernizarea şcolilor, a grădiniţelor, dar şi pentru reabilitarea străzilor şi dotarea cu aparatură a spitalului din localitate.

Sistemul rutier, cea mai mare sumă
Ieri, într-o conferinţă de presă, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), a prezentat cele 36 de proiecte. Termenul de depunere expiră în 17 martie 2017.
„Sunt proiecte pentru modernizarea unor şcoli şi grădiniţe din municipiu. Pentru spitalul municipal am prevăzut dotarea cu un computer tomograf, cel pe care îl avem fiind vechi. Suma necesară pentru acesta se ridică la peste un milion de lei. În ceea ce priveşte străzile, cea mai mare sumă este pentru reabilitarea bulevardului Mihai Viteazul, peste 10 milioane de lei. Mai sunt incluse străzile Libertăţii, Mărţişorului, Popa Şapcă, Turnătorului, 1 Decembrie, Ghe. Bariţiu, E. Mărgineanu, şi un zid de sprijin pe strada Brazilor”, a declarat Dan Bobouţanu, edilul şef al municipiului Hunedoara.
Pentru reabilitarea sistemului rutier în Hunedoara au fost realizate proiecte, iar finanţarea cerută se ridică la 60 de milioane de lei.  Vicepremierul Sevil Shaidehh declara la Deva că i-a încurajat pe primari să depună proiecte la minister, pentru a primi finanţări cât mai multe. Primarul Dan Bobouţanu a afirmat că proiectele municipalităţii vor fi depuse astăzi la Ministerul Dezvoltării. În aprilie, cei de la minister vor anunţa cine va beneficia de aceste finanţări.

Loading...

Publicat in: Flash, Politica si administratie


Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. chingi spune:

    In sfarsit se reabiliteaza bulevardul Mihai Viteazu , bulevard pe care locuieste insusi primarul , bulevardul care este o capcana pentru toti soferii din oras !

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Scandal cât casa în ALDE Hunedoara

Scandalul din ALDE ia amploare, potrivit ultimelor evenimente înregistrate atât la centru, cât şi în filialele judeţene. În judeţul nostru,...

Ordonanţa de plată

În codul de procedură civilă este prevăzută o modalitate de obţinere mai rapidă a unui titlu executoriu pentru creanţele certe,...

Un junior devean a lăsat o impresie bună în tricoul naţionalei României

Tânărul fotbalist Raul Şteau, de la Centrul de Excelenţă „Tricolor 11” Deva a avut evoluţii apreciate în tricoul echipei naţionale...

Închide