Primăria Petroşani i-a luat hangarul lui Simota

31 ianuarie 2011 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Carmen Cosman

Primăria municipiului Petroşani a dispus, la sfârşitul săptămânii trecute, aplicarea sigiliului pe un hangar din oraş, închiriat firmei Atomis International Prod SRL, aparţinând omului de afaceri Alin Simota (foto), pentru că nu şi-a respectat obligaţiile financiare prevăzute în contractul de închiriere.

Edilii din Petroşani l-au acţionat în instanţă pe datornic, iar în dosarul 6389/278/2008, Judecătoria Petroşani a dat câştig de cauză administraţiei publice locale şi a dispus  “rezilierea contractului de închiriere nr. 12163, încheiat la data de 26.09.2005. Obligă pe pârâtă să plătească reclamantului suma de 9.824 lei cu titlu de penalităţi de întârziere”. Omul de afaceri a atacat sentinţa cu recurs, dar şi Tribunalul Hunedoara s-a pronunţat în favoarea Primăriei Petroşani, iar vineri, edilii au dispus aplicarea sigiliului pe imobilul care a făcut obiectul  litigiului. „S-a aplicat sigiliu pe hangar, după ce contractul de închiriere a fost reziliat în instanţă pentru neplata chiriei”, a declarat viceprimarul municipiului Petroşani, Claudiu Cornea. Pe de altă parte, Alin Simota a depus la primărie o cerere de cumpărare a spaţiului în care îşi adăpostea maşinile şi utilajele firmelor sale.
Aceasta nu este singura datorie a SC Atomis International Prod SRL. Mai mulţi parteneri de afaceri sau furnizori de servicii au cerut în instanţă recuperarea datoriei, iar unii dintre creditori solicită chiar declanşarea procedurii de faliment pentru sumele neachitate.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Sa plateasca si Simota darile la stat cum platim si noi cetateni in fiecare an taxele si impozitele.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
„Albi” în amicale, „negri” la Federaţie

FC Hunedoara a obţinut două remize în meciurile de verificare disputate, sâmbătă, în cantonamentul de la Băile Felix şi a...

„Puterea portocalie este cea mai coruptã”

Liderii hunedoreni ai PSD au declarat că îl susţin pe preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, arestat preventiv pentru 29...

Urmărire ca-n filme pe străzile Devei

Un tânăr din Deva a testat, ieri noapte, condiţia fizică a poliţiştilor, după ce a fugit de la locul unui...

Închide