Pistolul era din plastic!

17 mai 2017 | 3 Comentarii

După ce un bărbat din Deva a reclamat la Poliţie că a fost ameninţat cu un pistol, oamenii legii au reuşit să-l identifice pe individul care a făcut acest lucru. Este vorba de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din oraşul Simeria, cu antecedente penale.
Ieri, acesta, împreună cu alţi doi amici, aflaţi în maşină în momentul ameninţării, au fost audiaţi la sediul Poliţiei municipiului Deva. „Aceştia au prezentat şi obiectul delict – o replică din plastic (inofensivă) a unui pistol – şi au declarat că se jucau în interiorul autoturismului cu respectivul obiect şi că bărbatul în vârstă de 30 de ani, aflat în trafic, a interpretat în mod eronat gestul acestora, pe care l-a perceput ca pe o posibilă ameninţare. Poliţiştii continuă cercetările, în acest caz, sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare, în vederea clarificării tuturor circumstanţelor în care a avut loc fapta”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.  (A. Năstase)

Loading...

Publicat in: Actualitate


Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Marcel spune:

  Bravo politia Romana … asa ceva … mai rar … aveti cu ce sa va ocupati timpu eu cred ca trebuiau arestati poate totusi victima a vazut si glontul pe.teava … bravo mesagerul asta da.profesionalism … nu ai.cum sa nu razi… pute de.prostie … nici de ras nu mai este … si magarile le.ascundeti si le.dati pe jumate

 2. Adi marius spune:

  Că de obicei poliția din Simeria nu are probe împotriva lor , poate din cauză că printre ei se află și copii de polițiști !!!!

 3. Stan P spune:

  Marcelica bace, nu vrei sa iesi mata din staul si sa circuli prin Romania reala si apoi sa arunci cu bata-n oricine-ti iese in cale ?!
  Poeziile unor cretini din pepiniera penala a unei tari mafiote nu intereseaza pe nimeni.
  Politia, din pacate, are „dotari” legislative de coercitie „din … plastic”, facute de „profesorii” din parlament. Indivizi pe care nu-i preocupa „starea natiei”, cea de infractionalitate, ci doar confortul puscariabililor.
  Sa vorbeasca in aceasta speta doar cei care au vazut un pistol in fata, nu urmaritorii „cronicii carcotasilor” si ale „Las Fierbinti”. ori „atletico-textila”.
  Ca s-a cam umplut tara de „aruncatori cu parerea” in orice domeniu, care citesc doar reclamele micilor „de Bulbucan”.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Şofer decedat la volanul unui microbuz cu elevi

Un microbuz care transporta elevi din Deva a ajuns într-un şanţ pe Autostrada Orăştie – Sibiu, în zona localităţii Vinţişoara,...

Câţi hunedoreni au avut telefoanele ascultate?

Prudenţa multora care vorbesc la telefon este întemeiată. Recent, avocatul Radu Chiriţă a publicat pe blogul personal o listă cu...

Gura lumii, 18.05.2017

Şcoala altfel este de-a dreptul altfel. Au demonstrat-o elevii de nici cinci clase înrolaţi la o unitate bine cotată din...

Închide