Dispărut fără urmă de o săptămână

17 mai 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii caută un bărbat de 59 de ani, din Lunca Cernii, care a plecat din 11 mai de la Spitalul de Psihiatrie Zam într-un loc necunoscut.
Bărbatul se numeşte Miron Cornel Sălăşan şi la momentul plecării din spital era îmbrăcat cu o bluză de pijama albă cu dungi şi pantaloni negri sport, fiind încălţat în pantofi albaştri fără şireturi. Poliţiştii l-au căutat în perimetrul localităţii unde se află spitalul, în staţia CFR dar nu l-au găsit, ajungând la concluzia că a plecat spre o destinaţie necunoscută.
„Semnalmentele bărbatului căutat sunt următoarele: înălţime 1,60 m, constituţie astenică, ochii căprui, păr şaten, faţă ovală, buze normale, ten închis, fără a avea semne particulare vizibile. Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Pistolul era din plastic!

După ce un bărbat din Deva a reclamat la Poliţie că a fost ameninţat cu un pistol, oamenii legii au...

Şofer decedat la volanul unui microbuz cu elevi

Un microbuz care transporta elevi din Deva a ajuns într-un şanţ pe Autostrada Orăştie – Sibiu, în zona localităţii Vinţişoara,...

Câţi hunedoreni au avut telefoanele ascultate?

Prudenţa multora care vorbesc la telefon este întemeiată. Recent, avocatul Radu Chiriţă a publicat pe blogul personal o listă cu...

Închide