Judecător recuzat de interlopul Cristian Litera

15 februarie 2017 | 14 Comentarii

Natalia Bumbac

Deveanul Cristian Litera (foto), judecat pentru că a ameninţat-o şi a agresat-o pe fosta lui cumnată, a reuşit să recuze magistratul de pe dosar. Încă de la al treilea termen al cauzei, din 30 ianuarie, aflată pe rolul Judecătoriei Deva, cunoscutul interlop a formulat o cerere de recuzare, nefiindu-i admisă. Dar, a revenit cu aceeaşi solicitare, care, într-un final, i-a fost aprobată.
„În baza art. 68 rap. la art. 64 alin. 1 lit. f C.p.p. admite cererea de recuzare a doamnei judecător Popescu Daniela – Preşedintele completului C3 – F penal, formulată de inculpatul Litera Constantin – Cristian. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 14.02.2017”, se arată în minuta instanţei.
Conform articolelor de lege menţionate în decizia instanţei, cererea de recuzare a lui Litera a fost admisă deoarece existau suspiciuni rezonabile că imparţialitatea judecătorului a fost afectată.
Litera a fost trimis în judecată în acest dosar la sfârşitul anului trecut, fiind învinuit de ameninţare. Faptele pentru care este judecat s-au petrecut în luna august 2016, atunci când a agresat-o în plină stradă pe fosta lui cumnată. La sesizarea femeii, poliţiştii au venit la faţa locului, Litera fiind dus la audieri, după care a fost arestat preventiv. Acum se află în arest la domiciliu, având instituită şi măsura controlului judiciar pentru dosarul în care este judecat pentru infracţiuni de crimă organizată, dosar supranumit „Simota & Litera”.

Loading...

Publicat in: Actualitate


Comentarii (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. George spune:

  Sifonu asta stie sa recuze? Ca de batut femei stie. Asta ar trebui sa stea in puscarie toata viata. Un praduitor jegos si un bulangiu.

 2. Bălașa spune:

  Lasă George cap de porc ca nici cu tine nu mi rușine jegule teparule la pușcărie cu tine pe viață lângă Litera si săgeata de Bivolu.cat de ***ând vi se înfunda gunoaie

 3. George spune:

  Sa mi-o s..i si tu si mata de sclavul lui Perasifon ce esti. Ti-o trag eu.

 4. dan spune:

  Popeasca asta nu are nimic cu magistratura !

 5. Nelica spune:

  Un ca..t acest praduitor. Sa ne pi..m pe el. Ha ha ha

 6. Bălașa spune:

  Ba George cap de porc ai uitat cum teo caftit Margan si Luchian vezi poate pun eu mana pe tine taran coclit

 7. George spune:

  Abia astept ba Balasa sclavul lui Perasifon. Pe mine nu m-a batut Margan. Tu esti un paduche si un bulangiu.

 8. Vlad Tepes spune:

  Nu am nimic cu băiatul acesta ,dacă a greșit sa plătească .Dar doamna magistrat ar trebui sa-și dacă timp sa citească dosarele pe care le judeca ,este praf .

 9. Pera spune:

  Sa ma p.s pe tiganu asta care bate femei. La puscarie cu el.

 10. Bălașa spune:

  Cum nu te-a bătut Margan sclavule si Oala te-a bătut eu mă joc cu tine si te violez coardo de George

 11. Neo spune:

  Ce fata de tigan borit are SIFONU asta de Litera.

 12. Dacian spune:

  Interlopul ,,femeie,, care bate femei. Un bulangiu.e

 13. Dacian spune:

  Si un sifon jegos. Ca si taicasu.

 14. Ninja spune:

  ***** ăsta de litera o suge mult. Pisamas pe tine si pe Lazăr care te tine in frâu cu sifonarile tale. Iti vei lua cutit cat de curand muistule , daias **** la mata moarta

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Proxenetul din Lupeni vrea să scape din puşcărie

Un infractor din Lupeni, Marius Pardelean Lăcătuş (foto), de 43 de ani, încearcă cu disperare să scape de gratiile celulei...

Rămâne după gratii

Gheorghe Sava, bărbatul de 54 de ani, din Orăştie, judecat pentru că a omorât în bătaie un pensionar de 84...

Au prădat bolnavii internaţi în spital

Doi bărbaţi din Deva sunt cercetaţi de poliţişti, fiind bănuiţi că în incinta spitalului municipal din Caransebeş au comis nouă...

Închide