Jandarmii hunedoreni, din nou alături de sinistraţi

10 august 2010 | Adauga un comentariu

Nicolle Ebner

Jandarmii hunedoreni au făcut o surpriză plăcută grupului de 24 de copii proveniţi din zonele afectate de inundaţiile ce au răvăşit nordul ţării, şi care, la iniţiativa Direcţiei Judeţene pentru Tineret, beneficiază de un sejur gratuit, de şase zile, în una din cele două tabere şcolare din judeţ.

Le-au mai îndulcit suferinţa
Copiii au primit cu bucurie vizita jandarmilor care le-au oferit câte un pachet cu dulciuri. Şi asta, pentru că, cu două zile înainte, au avut şansa de a vizita tabăra de instruire organizată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara, în poligonul de la Mintia. Pentru băieţi în special, a fost o încântare să vadă cu ochii lor mijloacele tehnice pe care jandarmii le folosesc în acţiunile de restabilire a ordinii publice, atunci când este necesar, şi să afle  cum se acţionează în astfel de situaţii. De reţinut faptul că, jandarmii hunedoreni nu sunt la prima acţiune de acest fel. Luna trecută au strâns peste 6.000 lei, suma fiind depusă în contul deschis de Jandarmeria Română în sprijinul familiilor sinistrate din zona Moldovei. Tot pentru familiile năpăstuite de soartă, jandarmii hunedoreni au donat materiale de construcţii, mobilier şi obiecte electrocasnice ce vor fi transportate, în perioada următoare, în localităţile afectate de inundaţii.

Publicat in: Eveniment


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Din nou, certuri pentru administrarea parcãrilor din Deva

Subiectul parcărilor publice de pe raza municipiului Deva continuă să tulbure apele în rândul consilierilor locali.

Deva, bune şi rele…

Dacă tot îmi dădeam ieri cu părerea despre modul în care (cel puţin teoretic) se pot lua decizii în favoarea...

Patru bulgari accidentaţi pe DN 7, la Burjuc

Şase persoane rănite, printre care patru cetăţeni bulgari şi un copil de şase ani, şi cinci autoturisme avariate grav, din...

Închide