Gura lumii, 9.03.2017

8 martie 2017 | Adauga un comentariu

Vorbesc cârcotaşii că un secretar de instituţie a rămas cu buza umflată după ce o pilă de-a lui nu a reuşit să obţină notă de trecere la un examen extrem de important. Duduia care a mers la concursul cu pricina se află sub aripa secretarului de care vorbim şi care a crezut că respectiva va reuşi să ajungă într-o funcţie dintr-o instituţie de la poalele Cetăţii. Numai că domnişorica se pare că nu a învăţat prea mult, aşa că nu a putut să facă o lucrare care să o propulseze pe postul dorit. Gurile rele povestesc pe la colţuri că ea s-a bazat foarte mult pe ajutorul pe care secretarul trebuia să-l dea. Însă, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la concurs, motiv pentru care fata s-a supărat foarte tare că nu a fost ajutată de cel care o susţine mai mult decât ar fi necesar.

Spun zvonerii prin târgul cu cetate că un director de instituţie de stat este nervos tare de tot, după ce a aflat că va fi înlocuit din funcţie. Problema lui nu e nici partidul, pentru că se află în formaţiunea care trebuie, însă se pare că de el nu încape un lider judeţean care vrea să-şi impună omul lui pe postul acela. Acum, vorbesc cârcotaşii că directorul nostru stă închis în birou, negru de supărare, mai ales că a făcut foarte multe pentru formaţiunea politică în care se află acum şi care ar trebui să-i sară în ajutor. Necazu-i că încep epurările directorilor aflaţi pe posturi, iar postul pe care se află omul nostru este râvnit de un lider judeţean ajuns din nou să împartă o parte din ciolan. Lider care vrea să pună pe fotoliul respectiv pe un om de-al său, care urmează apoi să-l ajute în afaceri. Nu se ştie care-i finalul tărăşeniei, deoarece s-ar putea ca boşii partidului ce împarte grosul ciolanului să se răzgândească şi să-şi menţină omul pe postul respectiv.

Loading...

Publicat in: Gura lumii


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Curtea de Apel Bucureşti a decis, definitiv şi irevocabil, că UNBR – Bota este legală. Hunedoreanul Pompiliu Bota dă lovitura definitiv în lumea justiţiei!

Iată că, după mai bine de 11 ani de procese cu contestatarii săi şi tergiversări, justiţia din România a stabilit...

Râu de Mori, comună mare, cu probleme mari

Primarul din Râu de Mori, Niculiţă Mang (foto), a făcut deja măsurătorile în teren pentru a veni în întâmpinarea implementării...

La Veţel s-a declanşat acţiunea de ecologizare

Luna martie se împarte între zilele dedicate cu precădere sexului frumos şi treburile cotidiene. Dacă unii edili s-au gândit să...

Închide