Fostul prefect Dan Pricăjan candidează la şefia PNL Deva

9 martie 2017 | 1 Comentariu

Sorina Popa

Fostul prefect de Hunedoara, Dan Pricăjan (foto), s-a decis. El va candida la postul de preşedinte al organizaţiei municipale Deva a PNL. Ieri, în şedinţa Biroului Politic al PNL Deva s-a votat pentru ca Pricăjan să devină membru al BP al organizaţiei PNL Deva.
Astăzi, în Comitetul Executiv al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL se va stabili şi calendarul alegerilor interne. Dan Pricăjan şi-a anunţat colegii că va candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PNL Deva.
Pricăjan a fost numit în 2007 prefect al judeţului, din partea PNL, funcţie pe care a deţinut-o până după alegerile din 2008. Anul trecut, surse din PNL Alba îl dădeau ca viitor prefect al judeţului Alba, dată fiind strânsa lui colaborare cu liderii organizaţiei liberale din judeţul limitrof.
Aşadar, bătălia pentru funcţiile de conducere în rândul liberalilor hunedoreni a început. Întrebarea este dacă se va putea revigora această organizaţie judeţeană, care este fărâmiţată de lupte interne.

Loading...

Publicat in: Flash, Politica si administratie


Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dan spune:

    merita pe deplin !

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Cum s-a împărţit bugetul de la Consiliul Judeţean

Ieri, aleşii judeţeni au împărţit 21 de milioane de lei primăriilor pentru echilibrarea bugetelor locale, dar şi pentru reparaţiile şi...

În sfârşit, Mutulescu a fost revocat din funcţie

A doua oară a fost cu succes. Este vorba de Adunarea Generală a Acţionarilor a SC Drumuri şi Poduri, societate...

Cristian Resmeriţă a pierdut definitiv procesul cu ANI

Senatorul Cristian Resmeriţă (foto) a pierdut definitiv procesul în care a cerut anularea raportului Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) prin...

Închide