Politica si administratie

Se știu deja rezultatele alegerilor! Unde se cunosc învingătorii înainte de 9 iunie

Un singur candidat s-a înscris în cursa electorală pentru funcţia de primar al comunei Bătrâna, Sergiu Ciprian Pascotesc (foto sus) fiind mem­bru al Partidului Social Demo­crat (PSD), potrivit datelor oficiale ale Biroului Electoral de Circum­scrip­ţie 22 Bătrâna.

Sub 100 de persoane
De asemenea, pentru consilierii locali a fost depusă o singură listă, din partea PSD, aceasta incluzând 12 persoane pentru cele 9 mandate ale Consiliului Local Bătrâna.
„Lista permanentă de alegători în comuna Bătrâna numără 89 de per­soane. Alegerile se vor desfăşura nor­mal, iar secţia de votare va fi la sediul Primăriei comunei Bătrâna”, a declarat preşedintele BEC Bătrâna, judecă­toa­rea Cristina Ella Badistru, scrie stiri­pesurse.
Comuna Bătrâna este situată în Munţii Poiana Ruscă, la o altitudine de 960 de metri, la 70 de kilometri de municipiul Deva şi este formată din patru sate.

Doar actualul primar și lista lui de consilieri locali
Și în comuna Cerbăl este la fel, doar actualul primar, Mircea Costa (foto) fiind singurul în­scris în cursa elec­to­rală. El și echipa de consilieri locali PSD. PSD are deci, doi pri­mari înainte de 9 iunie, ca­re sunt câș­ti­gă­tori în ale­ge­rile locale din județ. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura