ActualitateFlash

Ca la grădiniță! Amintiri din copilărie: Liberalii și afișele lor prețioase

Campania electorală și-a deschis deja porțile spre scenă, iar primii artiști își fac apariția cu lamentații ridicole.
Se pare că liberalii sunt liderii în această cursă a victimizării, mai ceva ca niște copii care și-au pierdut jucăria preferată. Can­di­datul lor la președinția Consiliului Județean Hunedoara, Călin Marian, se plânge în mediul on-line că afișele sale sunt van­da­lizate, arătând cu degetul spre Laurențiu Nistor. De parcă Nistor, care se îndreaptă spre o victorie la scor record, ar avea timp și interes să se ocupe personal de fiecare afiș rupt de pe panouri!
Într-un clip postat pe rețelele de socia­lizare, fostul prefect face aceste acuzații fără a specifica locul exact al incidentului, probabil ca să țină publicul în suspans. În același timp, mergând pe drumurile jude­țului, parcă nu putem să nu observăm că panourile arată destul de bine, iar afișele, deși rare, sunt la locul lor.
Acum, stăm și ne întrebăm, dacă nu cumva harnicii liberali, care stau de veghe 24 de ore 24, nu sunt tocmai ei cei care își rup singuri afișele și dau vina pe celelalte echipe de campanie. Asta doar din dorința de a atrage atenția asupra lor! Sau dorm în post și nu sunt atenți la ce se întâmplă cu panotajul, de le dispar afișele de sub nas!
Lăsând gluma la o parte, este trist să constatăm că, în 2024, există politicieni care îmbrățișează discursuri demne de anii 90, când vandalizarea afișelor era, într-adevăr, sport național. Poate ar trebui ca cineva să-i trezească și să le explice, de fapt, ce în­seamnă cu adevărat o campanie elec­torală.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura