Bărbat tâlhărit în piaţă

16 august 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Clej

Ieri, în jurul orei 03:58, Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată telefonic că în zona unui magazin non-stop din Piaţa Dacia, din Petroşani, are loc un conflict între mai multe persoane.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 32 de ani, din Petroşani, în timp ce se afla în zona magazinului non-stop, situat pe strada Aviatorilor, a fost agresat fizic de trei persoane, care i-au luat cu forţa 38 de lei şi pachetul de ţigări pe care tocmai îl cumpărase. După care suspecţii au plecat de la faţa locului.
În urma cercetărilor făcute de poliţişti, doi dintre cei trei agresori au fost indentificaţi. Oamenii legii continuă investigaţiile în vederea identificării celui de-al treilea suspect. A fost întocmit un dosar penal pentru tâlhărie. Cei doi suspecţi, ambii din Petroşani, în vârstă de 26 şi de 29 de ani, au fost reţinuţi preventiv pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, în vederea luării măsurilor legale.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii 17.08.2017

Vorbesc cârcotaşii şi se pare că spun adevărul, că inspectorii care sunt plătiţi să-i caute pe cei care muncesc la...

Bătrână jefuită în propria casă

Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată de o femeie în vârstă de 83 de ani, din municipiu, că la domiciliul...

Cadavrul unui bărbat mâncat de câini, descoperit în Hunedoara

Cadavrul unui bărbat, mâncat de câini, a fost găsit în zona Valea Seacă din municipiul Hunedoara. Descoperirea macabră a fost...

Închide