Banii de la centru vor ajunge la primării

7 martie 2017 | Adauga un comentariu

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara va fi convocat în şedinţă extraordinară, mâine, 9 martie, având pe ordinea de zi două puncte privitoare la aprobarea bugetelor alocate unităţilor administrativ teritoriale, bani veniţi de la autorităţile centrale.
Conform anunţului făcut de CJ Hunedoara, ordinea de zi a şedinţei va fi următoarea: „1. Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pe anul 2017 şi estimările pe anii 2018-2020; 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea repartizării pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru drumurile judeţene şi comunale, pe anul 2017 şi estimările pentru anii 2018-2020.”
Aprobarea bugetelor administraţiei judeţene şi a administraţiilor locale vine la mai bine de două luni de la începerea anului 2017, deoarece Legea bugetului de stat pe acest an a fost aprobată şi promulgată cu întârziere. (N.Bumbac)

Loading...

Publicat in: Politica si administratie


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Amendat pentru consum de alcool în faţa şcolii

Un bărbat de 36 de ani din Orăştie va trebui să scoată din buzunar 500 de lei ca să achite...

Edilii vor acces restricţionat pe principala stradă a Aninoasei

Primăria vrea să permită accesul autovehiculelor contra unei taxe lunare care poate ajunge şi la 1.200 lei.

Focare de jigodie şi parvoviroză în judeţ

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Hunedoara a identificat mai multe focare de parvoviroză, jigodie ori tuse de canisă....

Închide