Bani pentru echipamente medicale la Spitalul Judeţean

28 februarie 2017 | 1 Comentariu

Consiliul local Deva a aprobat în şedinţa ordinară de ieri, asocierea cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, în vederea alocării de fonduri pentru achiziţionarea de aparatură medicală pentru dotarea secţiilor de Urologie şi Oncologie.
„Având în vedere că peste 50 la sută dintre pacienţii trataţi în Spitalul Judeţean sunt cetăţeni ai municipiului Deva, am decis să alocăm fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală a unităţii. Am primit mai multe solicitări de sprijin financiar din partea spitalului. Sperăm ca prin această asociere să contribuim la creşterea calităţii serviciilor medicale din Spitalul Judeţean. Din datele noastre, peste 1.500 de deveni vor beneficia de aparatura care va fi achiziţionată, de aceea am considerat oportună şi necesară această alocare de fonduri”, a explicat Mircia Muntean (foto), primarul municipiului Deva.
Suma care va fi dată spitalului din bugetul local al municipiului Deva prin proiectul de hotărâre aprobat ieri este de 33.683 de lei. Din aceşti bani vor fi achiziţionate echipamente medicale, respectiv echipamente endoscopice operatorii, necesare pentru intervenţii de urgenţă pe Secţia Urologie. (N. Bumbac)

Loading...

Publicat in: Actualitate


Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. chingi spune:

    O data ce este considerat spital judetean trebuie sa se investeasca in echipamente ! Trebuie sa se aloce bani neaparat pentru cat mai multe echipamente !

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Drumul dintre Cerbăl şi Socet va fi reabilitat de urgenţă

Drumul judeţean care face legătura între localităţile Cerbăl şi Socet, de pe raza comunei Cerbăl, va fi reabilitat de urgenţă....

Omega 3 şi omega 6

Ce este omega 3? Auzim peste tot de această substanţă care ar face minuni în privinţa sănătăţii… dar multe persoane...

Bulina neagră, 1.03.2017

Constantin Sînă, bărbat din Vălişoara Pentru că a fost pus sub control judiciar şi va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare...

Închide