Drumul dintre Cerbăl şi Socet va fi reabilitat de urgenţă

28 februarie 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Drumul judeţean care face legătura între localităţile Cerbăl şi Socet, de pe raza comunei Cerbăl, va fi reabilitat de urgenţă.
În urma unei vizite în teren, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Daniel Andronache (foto), a constatat că artera rutieră este impracticabilă. Autorităţile judeţene sunt acum în căutare de soluţii, astfel încât, până în 15 martie, drumul să fie reabilitat.
„Zilele trecute, împreună cu primarul comunei Cerbăl şi cu reprezentanţii firmei care se ocupă de întreţinerea drumurilor judeţene din acea zonă am făcut o vizită în teren. Am constatat că drumul dintre Cerbăl şi Socet este impracticabil. Trebuie să găsim soluţii ca în maximum două săptămâni, acesta să fie reabilitat. Segmentul de drum nu este asfaltat, fiind pietruit. Doar că denivelările care au apărut fac imposibilă circulaţia rutieră pe această arteră”, a explicat Daniel Andronache.
Segmentul de drum dintre Cerbăl şi Socet are o lungime de aproximativ şapte kilometri şi este pietruit. Lucrările pe care autorităţile judeţene îşi propun să le execute în următoarele două săptămâni vor fi de nivelare şi de pietruire a drumului. (N. Bumbac)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ioan Hategan spune:

  Dragi tovarasi PSD isti , drumul catre Manastirea Prislop este VARZA.
  Doar in campanii veniti la Pr. Arsenie ?!
  Sunteti ortodocsi de vreme buna sau politruci ipocriti ?!
  Toata iarna pe acest drum s-a circulat dezastruos.
  In locul dughenelor insalubre si de prost gust a aparut un depozit de lemn si mai neinspirat asezat. Utilajele forestiere distrugand totul in jur.
  Defrisarea mestecenilor a destabilizat versantul sudic.
  Nu vede nimeni dintre piosii ortodocsi PSD ???

 2. Nicolae spune:

  Dar drumul spre Alun prin Govajdia Nadrab , ? Drumul Marmurei ? ? ? 🙁

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Omega 3 şi omega 6

Ce este omega 3? Auzim peste tot de această substanţă care ar face minuni în privinţa sănătăţii… dar multe persoane...

Bulina neagră, 1.03.2017

Constantin Sînă, bărbat din Vălişoara Pentru că a fost pus sub control judiciar şi va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare...

Bulina albă, 1.03.2017

Cristina Vasiu, artistă originară din municipiul Hunedoara Pentru că a trecut de semifinala concursului muzical Eurovision 2017, etapa naţională, şi...

Închide