Adolescentul din Vulcan care a violat şi ucis o bunică, arestat preventiv

20 februarie 2017 | Adauga un comentariu

Maximilian Gânju

Cristian Alexandru M. (16 ani), din Vulcan, a şocat întreaga ţară după ce s-a descoperit că este autorul unei crime înfiorătoare. Totul avea să se întâmple în noaptea de 2/3 ianuarie a.c., într-un sat de lângă Sibiu, unde adolescentul ajunsese la bunicii din partea tatălui.   

Minorul ar fi consumat alcool, iar apoi a intrat în locuinţa victimei, o femeie de 62 de ani, şi a violat-o. Femeia a încercat să scape de agresor şi pentru că ţipa, minorul a strangulat-o fără milă. Cadavrul victimei a fost descoperit după aproape două săptămâni, iar legiştii au stabilit că moartea femeii a fost violentă. ”La autopsie s-au constatat şi leziuni traumatice genitale şi anale care s-au putut produce prin acţiunea unui factor traumatic local, posibil în cadrul unor raporturi sexuale vaginale şi anale consumate cu violenţă”, au declarat procurorii.
Criminaliştii au ajuns la tânăr după ce i-au descoperit amprentele pe un flacon din locuinţa victimei şi l-au arestat preventiv. Judecătorii Tribunalului Sibiu au decis zilele trecute ca minorul să rămână în detenţie cel puţin până în data de 21 martie a.c. Tânărul era elev la o şcoală generală din Vulcan, iar cei care-l cunosc nu-şi explică cum a putut comite o asemenea faptă, mai ales că nu părea un copil problemă.

Publicat in: Actualitate


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Campioana, calificată cu emoţii în semifinalele Cupei Liceelor BIG FM

CNS Cetate Deva, deţinătoarea titlului la Cupa Liceelor BIG FM, a avut emoţii pentru calificarea în penultimul act al acestei...

Bogdan Sitoianu şi Andrei Deliu, campioni naţionali la atletism

Sportivii Bogdan Sitoianu, de la CNS Cetate Deva şi Andrei Deliu, de la SCM Deva, au cucerit medalii de aur...

Autobergamo, calificare în Final-Four după o revanşă mult aşteptată

Echipa deveană de futsal s-a calificat pentru al treilea an consecutiv în Final-Four-ul Cupei României, după ce a învins clar,...

Închide