Zeci de familii sunt afectate de datoriile CEH către Apa Serv

Mai mulţi locatari ai unui bloc de locuinţe din municipiul Vulcan au cerut conducerii operatorului de apă şi canalizare o întâlnire, pentru a clarifica situaţia unor societăţi comerciale care funcţionează în imobil, din cauza cărora au un consum mai mare decât cel real.05 apaserv
”Au venit în audienţă mai mulţi cetăţeni din Vulcan şi au reclamat că au pe facturi un consum mai mare decât cel înregistrat de apometrele lor. Oamenii mi-au spus că ar vrea să avem o întâlnire la faţa locului pentru a vedea de unde este diferenţa de consum şi eu le-am promis că merg la ei, ceea ce am şi făcut. Am discutat cu locatarii blocului şi am constatat că diferenţa de consum care le apare pe facturi este cauzată de mai multe societăţi care nu şi-au dat consumul real ori nu au plătit. Chiar şi Complexul Energetic Hunedoara are un punct de lucru care funcţiona la parterul blocului şi nu a plătit apa consumată. Le-am explicat oamenilor că vom găsi soluţia pentru a plăti doar ceea ce au consumat ei”, ne-a declarat Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului.
Potrivit managerului societăţii, nu este pentru prima dată când ”audienţele” se ţin în teren. ”De aici merg în alte părţi în care oamenii au solicitat să ne întâlnim. Eu nu am nici o problemă să merg la faţa locului. Este şi cel mai corect aşa, pentru că, de cele mai multe ori, împreună găsim soluţii să rezolvăm problemele”, a mai spus directorul Apa Serv Valea Jiului. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.