Directorul Centrului Multicultural Castrum Deva şi-a depus demisia

Vineri, Alexandru Gruian (foto), directorul Centrului Multicultural Castrum Deva, şi-a depus la primărie demisia din funcţie.05 Alexandru-Gruian-0530De-blamat
Pe pagina sa de pe Facebook, Alexandru Gruian a postat un text în care explică motivele acestei decizii.
„Precizez că după instalarea noii echipe, după alegerile din 5 iunie a.c., nu am avut nici o întâlnire cu vreun membru al noii conduceri, nu am solicitat rămânerea în funcţie, nu mi-a fost solicitată demisia şi nu s-au făcut nici un fel de presiuni asupra mea, nici oficial şi nici pe canalele subterane atât de dragi politicienilor români. Intenţiile noii conduceri, cu referire directă la cele culturale, rezultate în urma campaniei electorale, mă determină să cred că este corect să ofer posibilitatea materializării lor în forma în care au fost gândite. Consider că politicile culturale definesc în cel mai înalt grad tipologia unei comunităţi, iar structurarea lor poate face diferenţa între dezvoltare şi stagnare“, a scris Alexandru Gruian. Pe de altă parte, acesta a mai arătat că pentru a evita anumite suspiciuni, doreşte să-şi rezolve problemele pe care le are în justiţie, personal, în afara unei funcţii publice. (A. Brandisz)

4 comentarii la „Directorul Centrului Multicultural Castrum Deva şi-a depus demisia

 • 3 iulie 2016 la 21:32
  Permalink

  „…canalele subterane atât de dragi politicienilor români…” îi sunt familiare și lui Petru Mărginean ? Nu tot prin manevre ai ajuns și tu în poziția asta ? Mă mir că mai ai tupeu să afirmi toate acestea după ce v-ați folosit de tot felul de manevre, tu și Petre Mărginean.

 • 4 iulie 2016 la 7:32
  Permalink

  Știam că sunteți lipsiți de onoare, tu și Petre Mărginean.

 • 4 iulie 2016 la 12:33
  Permalink

  de acum incolo mai veden noi, opera nights, concerte de pian etc., cand o zbura porcul.
  iar isi aduce mircia tiganii in parcarea de la ulpia sa isi intinda corturile.

 • 4 iulie 2016 la 15:11
  Permalink

  Sigur că nu vom vedea și nu va mai fi Moloț vedeta concertului să îl pupe în dos madam Țolaș și Sandu Gruian. Orice medalie are și avers și revers. Vedem noi ce o mai fi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.