www.mesagerulhunedorean.ro

Vochiţoiu va conduce departamentul pe probleme sociale din UNPR

05 haralambie vochitoiu (3)  Maximilian Gânju

Proaspăt intrat în UNPR, senatorului din Valea Jiului i-a fost încredinţat un departament care se va ocupa de problemele şomerilor şi ale pensionarilor.
Expertiza senatorului din Valea Jiului în domeniul şomaj- ocuparea forţei de muncă va fi folosită de UNPR, care şi-a creat un departament pe aceste probleme. Cel puţin teoretic, departamentul condus de Haralambie Vochiţoiu (foto) are misiunea de a elabora propuneri legislative care să reglementeze inclusiv inechităţile din sistemul de pensii.
„Mai ales de zona aceasta socială, a securităţii sociale, locuri de muncă şi incluziune socială, este zona de care mă voi ocupa eu în UNPR. Am fost în sediul central al UNPR, unde preşedintele Gabriel Oprea mi-a alocat o încăpere, special mie şi departamentului. Am promisiunea că inclusiv Marian Sârbu mă va ajuta în lucrurile acestea”, a  declarat senatorul Haralambie Vochiţoiu. Haralambie Vochiţoiu s-a ocupat mai mulţi ani de domeniul forţei de muncă, fiind directorul Organismului Intermediar Regional Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – Timişoara şi director Managementul Pieţei Muncii – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara. Imediat după trecerea la UNPR, a fost numit vicelider al grupului PSD din Senat.

8 comentarii la „Vochiţoiu va conduce departamentul pe probleme sociale din UNPR

 • 12 februarie 2014 la 11:50
  Permalink

  Felicitări, d.lui Vochitoiu…..cel care de la tribuna Parlamentului, infiera politica distructivă a guvernului actual. Felicitări, d.lui Vochițoiu, care a fost demis din psd…și care a intrat in Parlament, pe listele PP-DD.Felicitari, d.lui Vochitoiu….care, dând din coate și din gură…..s-a intors acolo, unde îi era locul……printre detractorii și delatorii acestei țări……pentru a face bine cetățenilor care l-au votat! Felicitări și succes !!!

 • 12 februarie 2014 la 12:57
  Permalink

  Un oportunist, un tradator, un profitor, un smecher , un ciocoi, un tip care intotdeauna are la el cutitele lungi pentru a le infige in spatele colaboratorilor. Sa nu aveti incredere in acest mincinos. Nimic nu este facut pe munca cinstita. Si locul in parlament la obtinut printr-o lege stramba platind bani la PPDD care sa-i transfere voturile lui din alte zone ale tarii. Priviti acum cum lauda ce ieri a criticat, cum linge ce a scuipat. Vochitoiule esti un coprofag, Stii cei aia? Doar practici!

 • 12 februarie 2014 la 16:44
  Permalink

  Vochitoiule, daca nu sti ce-i aia coptofag, tu care le sti pe toate, poate sti ce este scatofag. Multumim ziarului Mesagerul Hunedorean pentru echidistanta de care da dovada publicand si mesajele negative ce se aduc lui Vochitoiu lucru care nu se intampla si valea jiului unde un ziar nu publica mesaje negative aduse lui vochi-toiu Sigur exista o explicatie!

 • 12 februarie 2014 la 16:59
  Permalink

  Vai de soarele tau pesemist, vai de trandafirii tai vestejiti, vai de destu ala mare bagat in cour-ul electoratului pe care l-ai mintit, vai de tine de pedelist pocait. Vad ca acum umbli cu cioara vopsita, cioara uneperista. Baaaaaa Senatoru Coprofag (am auzit ca nu-ti placea Senatoru Resturilor, atunci na-o pe asta), mai bine generalu ala de militie Oprea iri rezerva o incapere la Barcea, tie si la tot ” departamentu” tau de ” specialisti”. Ba ghiolbane ba, ba tradatorule …se fac pariuri la ce partid ai sa treci in viitoru apropiat. Ai insigne multe cu partide nu? Zice lumea ca ai acasa un ” insectar” cu carnete de partid. Traseist, ce sa zici…

 • 12 februarie 2014 la 23:53
  Permalink

  Domnu senator…aveti ceva maro in colturile gurii. Ati mancat rahatel turcesc? Doriti o canutza cu apa propaspata sa va spalati pe gura care duhneste a caca-o?

 • 13 februarie 2014 la 10:05
  Permalink

  Vochitoiule, ai ascutit cutitu pe tocila? Aaaaa, acum la cati ai de implantat ti-ai luat polizor, nu? Vai mama lor ” colegii” astia ai tai, nici nu stiu ce-i asteapta.

 • 13 februarie 2014 la 12:57
  Permalink

  Suntem o tara plina de cunoscatori intr-ale politicii si fotbalului.De mirare cate cunostinte are poporul asta,cand e vorba de subiectela astea.Se umplu paginile de postaci.Bravo!

 • 22 februarie 2014 la 13:12
  Permalink

  Poftim caracter a la Vochitoiu. Citeste ziarul Puterea din 18.02.2014 si rezi alegatorule de prostu pe care l-ai trimis in parlament:
  Luni, când toată lumea fierbea nevoie mare pe tema ruperii USL, senatorul Haralambie Vochiţoiu (foto), fugit de la PP-DD la UNPR, a ieşit la vânătoare de deputaţi de la fostul său partid. El se prezintă ca omul de casă al generalului Gabriel Oprea şi spune din prima că vicepremierul personal l-a pus sa facă piaţa de parlamentari.

  Deci, luni, Haralambie al nostru prinde un pepededist pe la grupul de la Cameră! Imediat îi bagă textul impecabil: „M-am consultat cu domnul general şi m-a sfătuit să te abordez direct şi să-ţi spun cum e la noi în UNPR! E bine tată, la domnul Dan n-aveam nimic, aici am susţinere parlamentară serioasă! O să primesc şi maşină şi staff”. „Domnu’ senator, îi spune, amabil, interlocutorul, eu sunt doar angajat la Camera Deputaţilor”. Se uita Vochiţoiu lung la băiat şi zice: „Bă, da ce bine eşti îmbrăcat, fir-ai al naibii!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.