Turneu de minifotbal la Simeria

Ciprian Marinuţ

Echipa copiilor născuţi în 2003 a clubului CFR Simeria, câştigătoarea etapei judeţene a „Trofeului Gheorghe Ene”, va disputa pe teren propriu, în acest weekend, partidele din etapa zonală a competiţiei.

„Piticii” clubului feroviar, antrenaţi de Dorin Costea, se vor duela pentru un loc la turneul naţional cu echipe din centre cu mare tradiţie în creşterea juniorilor, astfel că avantajul terenului propriu nu le va ţine prea mult de cald. Simerienii au fost repartizaţi în grupa A şi vor juca împotriva formaţiilor Atletico Arad (azi, de la ora 16.00) şi Poli Timişoara (sâmbătă, de la 09.00). În grupa B, se vor întrece pentru calificare formaţiile Luceafărul Drobeta Turnu Severin, CSM Şcolar Reşiţa şi Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” Craiova. Câştigătoarele celor două grupe vor juca finala turneului, iar campioana se va califica la turneul naţional.
Meciurile se vor disputa, astăzi şi sâmbătă, în sala de sport a Liceului „Anghel Saligny” din localitate. Lotul echipei CFR Simeria pentru acest turneu este următorul:  Ionuţ Bogdan, Raul Crăciuneac, Ştefi Trif, Rubem Mălaiu, Norbert Csaki, Tudor Opriş, Răzvan Costea, Robert Homorodean, Ciprian Bostan, Alexandru Şendrilaru, Toma Abrudean, Liviu Greczinger.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare