Sportivii de la Budo Kurai Samurai Hunedoara, campioni naţionali la karate tradiţional

22 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La Iaşi s-au desfăşurat întrecerile etapei finale ale Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru copii, competiţie organizată de către federaţia de specialitate cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Iaşi. S-au aflat la startul acestor întreceri peste 400 de sportivi, reprezentând toate secţiile de performanţă din ţară, iar luptele de pe tatami au fost supervizate de către Nicolae Mărăndici, preşedintele FRKT, Simo Janos, Paul Pintilie şi Constantin Adăscăliţei, vicepreşedinţii acestei federaţii naţionale.
Sportivii din echipa clubului Budo Kurai Samurai, din municipiul Hunedoara, alcătuită din Sabrina Fedorciuc, Darius Fedorciuc, Andrei Ţâr şi Victor Iancu, au câştigat medalia de aur şi titlul de campioni naţionali în proba de kumite echipe, probă la care au fost înscrise 24 de grupări. Antrenorii formaţiei hunedorene sunt Crina şi Janos Simo, cunoscuţi şi consacraţi tehnicieni în artele marţiale tradiţionale, cei care în anii trecuţi au adus multe medalii internaţionale şi naţionale pentru municipiul de pe Cerna.
De remarcat că la competiţia de la Iaşi, tinerii sportivi Victor Iancu şi Andrei Ţâr au mai cucerit fiecare câte o medalie de bronz la kumite individual masculin, iar Sabrina Fedorciuc, ca urmare a evoluţiei din competiţie, s-a calificat pentru participarea la Campionatul European de fudokan, programat în luna decembrie în Slovenia.
Până atunci, o altă delegaţie de karatişti de la Budo Kurai Samurai Hunedoara va participa la finalul acestei săptămâni la întrecerile Campionatelor Internaţionale de karate JKA de la Timişoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ştafeta Invictus a ajuns ieri la Deva

După opt ore de alergare, Ştafeta Veteranilor Invictus, plecată în cursul dimineţii din Alba Iulia, a ajuns ieri, luni după-amiază...

Asociaţia Salvital a ajuns la fundul sacului

Sorina Popa Paramedicii de la Asociaţia Salvital riscă să nu îşi mai poată continua activitatea în anul viitor, din cauză...

Bulina neagră, 23.10.2018

Alexandru Curea, tânăr din Deva, condamnat la închisoare Pentru că fiind condamnat cu câţiva ani în urmă la 15 ani...

Închide