Prefectul Călin Marian se vaccinează vineri public

13 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Vineri, 16 ianuarie 2021, începe etapa a II-a de vaccinare împotriva Covid. Tot vineri, prefectul judeţului, Călin Marian (foto), se va vaccina public, pentru a arăta hunedorenilor necesitatea acestei acţiuni.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Hunedoara, Lucian Morogan, prefectul va merge pentru vaccinare la Centrul Cultural Drăgan Muntean din Deva. Şi preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că se va vaccina public împotriva Covid-19 vineri, 15 ianuarie, odată cu începerea celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare din România. De asemenea, premierul Florin Cîţu a anunţat că, în cursul zilei de sâmbătă, se va vaccina, public, anti-Covid. “Sâmbătă mă voi vaccina şi va fi public”, a declarat Florin Cîţu, într-o con­ferinţă de presă la Palatul Victoria, la finalul şedinţei de Guvern.
Vineri, 15 ianuarie, începe a doua etapă, în care e prevăzută vaccinarea, de exemplu a personalului din învăţământ, a persoanelor de peste 65 de ani, a persoanelor cu co­mor­bi­dităţi şi a personalului numit esenţial, de ex­emplu Administraţia Prezidenţială, Gu­vernul. (S. Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FUTSAL. Cupa României, ediţia 2021, se va disputa într-o formula nouă

Tradiţionala competiţie Cupa României la fotbal în sală , ediţia 2021 va reuni la start 19 echipe, mai precis cele...

Campionatul European de atletism indoor, organizat în Polonia

Atleţii din România se află în faţa unor competiţii importante în acest debut de an. După primele două etape din...

Adrian Vasile, propus antrenorul echipei naţionale de handbal feminin

Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Handbal a decis, prin vot secret, să nu mai prelungească contractului selecţio­nerului echipei naţionale...

Închide