Percheziţii la un braconier din Vaţa de Jos

12 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

La locuinţa suspectului au fost descoperite arme de foc şi muniţie, dar şi trofee de ani­male obţinute în urma braconajului. Armele de foc erau confecţionate artizanal au stabilit specialiştii.
Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Subs­tanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara, îm­preună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Mu­nicipiului Brad şi cu luptători din cadrul Ser­viciului de Acţiuni Speciale Hunedoara, au pus în executare două mandate de perche­zi­ţie domiciliară emise de Judecătoria Brad. Ac­ţiunea a vizat proprietăţile folosite de un băr­bat din comuna Vaţa de Jos, bănuit de comi­terea infracţiunilor de nerespectarea regi­mu­lui armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.
„Cu ocazia activităţilor întreprinse, poliţiştii au fost identificat şi au ridicat, pentru cer­cetări, o armă de foc letală, confecţionată artizanal, 14 cartuşe de vânătoare de dife­rite calibre, 4 trofee de vânătoare, 134 de bu­căţi articole pirotehnice din categoria F 3, pre­cum şi bunuri şi efecte de vânătoare”, a informat comisarul şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Anchetatorii au stabilit că individul nu are permis de port armă şi a folosit în mod ilegal arma artizanală şi muniţia aferentă, în scop de braconaj cinegetic. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotaşii prin târg că o duduie care se crede deja pe un fotoliu prea mare pentru ea, le promite...

Terorizată şi agresată de un individ care s-ar fi îndrăgostit de ea

Agresorul a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a terorizat la propriu victima, o femeie din municipiul Deva. A urmărit-o...

Cinci sticle de whisky l-au costat 150 de zile de libertate

Individul pedepsit de Judecătoria Hune­doara are 53 de ani, iar în perioada anilor 2012-2015 a suferit mai multe condamnări în...

Închide