Minori prinşi în flagrant în timp ce spărgeau o maşină

17 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Trei minori au fost surprinşi în flagrant de poliţişti, chiar în timp ce încercau să spargă o maşină pentru a fura bunurile din interior.
Poliţiştii au fost sesizaţi, în miez de noapte, de un martor ocular despre faptul că trei persoane încearcă să forţeze sistemul de închidere al unui autoturism parcat pe Strada Avram Iancu, din municipiul Hunedoara. La vederea poliţiştilor, cei trei indivizi, identificaţi ulterior ca fiind trei minori din municipiul Hunedoara, în vârstă de 13, 14 şi 17 ani, au încercat să fugă. Însă, au fost prinşi de oamenii legii, care au fost sprijiniţi de un coleg, agent de poliţie, aflat în timpul liber. Asupra celor trei minori au fost găsite o pereche de mănuşi din material sintetic, şurubelniţe şi chei auto, folosite la comiterea faptelor. Oamenii legii au mai identificat în aceeaşi zonă alte patru maşini care aveau urme de forţare a încuietorilor, din interiorul lor nefiind furate bunuri. Totodată, au stabilit că minorii au mai spart şi alte trei autoturisme pe raza municipiului Hunedoara cu o noapte înainte, din care au furat diverse obiecte, precum un seflie-stick, un memory-stick şi chiar o plapumă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională a celor trei.
Tot în municipiul Hunedoara, proprietarul unei maşini a cerut ajutorul poliţiştilor după ce i-a dispărut vehiculul din parcare, având cheile în contact. În scurt timp, maşina a fost găsită, iar poliţiştii au stabilit că a fost furată de doi fraţi din municipiul Hunedoara în vârstă de 16 şi 18 ani, ambii neavând permis de conducere. După ce s-au plimbat prin oraş, cei doi indivizi s-au răsturnat cu maşina într-un şanţ. În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru furt calificat şi conducerea unui vehicul pe drumuri publice fără drept. (N.Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Grajd cu tot cu animale mistuit de flăcări

O familie din Lăpugiu de Sus a suferit pagube importante după ce o anexă din gospodărie a luat foc. În...

Liber la cumpărarea şi consumul de etnobotanice?

Consumatorii de etnobotanice nu vor mai fi pedepsiţi de lege, nici dacă au cumpărat respectivele substanţe de la un traficant....

Modernizare de drumuri la Uricani

Cele 12 drumuri vicinale pe care administraţia publică din Uricani le vrea asfaltate şi modernizate pe axă guvernamentală vor intra...

Închide