Grajd cu tot cu animale mistuit de flăcări

Natalia Bumbac

O familie din Lăpugiu de Sus a suferit pagube importante după ce o anexă din gospodărie a luat foc. În incendiul care a cuprins un adăpost de animele au murit doi cai şi au ars aproximativ două tone de fân.
Focul a fost cauzat, se pare, de folosirea intenţionată a sursei de aprindere, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara. Incendiul care s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute a fost stins de un echipaj de pompieri al Gărzii de intervenţie Dobra.
Tot la finele săptămânii trecute, pompierii hunedoreni au intervenit pentru stingerea altor şapte incendii. Unul dintre acestea s-a produs la o anexă de pe strada Mureşului, din Deva. „Pompierii, ajunşi de urgenţă la locul incendiului, au reuşit limitarea flăcărilor la un şopron cu o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, existând pericolul propagării arderii la o casă. Incendiul generat de un cablu electric defect a distrus acoperişul, mobilier, furaje şi un metru cub de lemn de foc“, a informat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
Pompierii au mai intervenit pentru lichidarea a patru incendii de vegetaţie uscată, pe raza localităţilor Deva, Simeria Veche, Ilia şi Şoimuş. În total au fost afectate patru hectare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.