Gura lumii, 14.08.2019

13 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Se pare că a intrat dihonia între un lider politic de pe la noi şi un coleg de partid. Lucrurile, povestesc zvonerii prin târg, nu mai merg bine între cei doi şi asta se va lăsa cu sancţiuni pentru şeful mai mare. Cârcotaşii au aflat şi acum şuşotesc pe la colţuri că dihonia a intrat după ce între cei doi, care mai demult erau prieteni la cataramă, a apărut o răceală provocată de dorinţa unuia de a ţinţi un post mai mare. Cică, spun gurile rele, problemele au pornit de la ideea că cei doi au viziuni diferite despre viitorul lor în politică. Şi, de aici, răceala, dar mai ales acuzele care şi le aduc reciproc cei doi politicieni. Conflictul a ajuns până la centru, la conducerea de la Bucureşti, care va lua o decizie vizavi de cine va avea câştig de cauză dintre cei doi.

Spun cârcotaşii pe la colţuri că o duduie de la o primărie nu se lasă aşa, cu una cu două. După un scandal monstru în care cucoana de care vorbim a fost implicată, aceasta a revenit la vechile apucături. Gurile rele susţin că au dovada în acest sens şi că respectiva funcţionară are zilele numărate în instituţia în care lucrează de mai mulţi ani. Asta, după ce şeful primăriei a aflat despre comportamentul imoral al femeii şi nu vrea să implice instituţia în scandal. Zvonerii povestesc că duduia noastră a crezut că a scăpat şi povestea ei va fi uitată. Numai că ea s-a apucat din nou să agaţe tinerei, lucru care de data asta, spun cârcotaşii, nu va rămâne nepedepsit. Şi se pare că va plăti cu jobul toate aceste apucături.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A început urmărirea penală împotriva deveanului cu ferma ilegală de cai

Situaţia bărbatului care locuieşte în apropierea Ştrandului Municipal din Deva şi care are o fermă de cai ilegală în acel...

Bulină neagră, 14.08.2019

Titus Marius Tică, cetăţean din Hunedoara

Bulină albă, 14.08.2019

Dorinel Umbrărescu, patronul companiei UMB Spedition

Închide