De luni, Termocentrala Mintia furnizează şi căldură în Deva

13 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Oprită din nou pentru reparaţii, Ter­mo­centrala Mintia dă dureri de cap unei mari părţi a populaţiei din municipiul reşedinţă de judeţ. Devenii cu apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare nu au apă caldă şi nici căldură în aceste zile, din cauza reparaţiilor care trebuie efectuate la pro­ducătorul de energie electrică.
Totuşi, am vrut să ştim când vor avea oa­menii din nou condiţii de trai normale?
Directorul Termocentralei Mintia, Mircea Birău (foto), a declarat pentru MESAGERUL HUNE­DO­REAN că joi spre vineri va fi repornită unitatea. „De vineri, va fi apă caldă la robinetele apar­ta­men­telor racordate la sistemul centralizat. Pe de altă parte, avem cereri multe pentru furni­zarea căldurii, având în vedere vremea rea. Deşi legea spune că, dacă se înregistrează trei zile la rând cu temperaturi sub 10 grade Celsius să dăm căldură, nu vom aştepta asta. De luni, 19 octombrie 2020, devenii vor avea şi căldură în case. Mă refer la cei racordaţi la sistemul cen­tralizat de termoficare”, a de­cla­rat Mircea Bi­rău, directorul Termocentralei Mintia. (S.Popa)

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Minor tâlhărit pe o stradă din Deva

Autorul infracţiunii este un tânăr de 18 ani, prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore. Acesta l-a bătut...

Turistă dispărută în masivul Retezat

Mai multe echipe de salvatori montani caută o turistă de 61 de ani, din Lugoj, care a fost dată dispărută...

Muzsic şi Arion deschid listele pentru Parlament din partea PMP

Lista candidaţilor PMP Hunedoara pentru Senatul României este deschisă de Robert Muzsic (foto). El a candidat la alegerile locale pentru...

Închide