www.mesagerulhunedorean.ro

Constantin Brânduşe, candidatul PNL la Primăria Lupeni, a încercat să-şi pună capăt zilelor

05-branduse-pnl-lupeniNatalia Bumbac

Candidatul PNL pentru Primăria Lupeni, Constantin Brânduşe (foto), se află internat de luni seara la Spitalul din Petroşani, după ce ar fi încercat să se sinucidă.
Din constatările medicilor, bărbatul ar fi înghiţit voluntar mai multe pastile de Diazepam, fiind găsit de membrii familiei în stare de inconştienţă.
A înghiţit mai multe pastile de Diazepam
Constantin Brânduşe a fost dus de urgenţă cu ambulanţa la Spitalul Municipal Lupeni, cu şanse minime de supravieţuire. Aici medicii care i-au acordat primul ajutor au dus o luptă contra cronometru pentru a-i salva viaţa. Bărbatul a fost diagnosticat cu
intoxicaţie acută voluntară cu Diazepam, i s-au făcut spălături stomacale şi a fost stabilizat, după care a fost transportat la Spitalul din Petroşani. Potrivit lui Alin Vasilescu, managerul unităţii medicale petroşănene, ieri, Constantin Brânduşe se afla la Secţia de Terapie Intensivă, având o stare stabilă hemodinamic şi tensional. Evoluţia acestuia era uşor favorabilă faţă de momentul în care a fost internat la Petroşani. Se pare că liberalul ar fi înghiţit aproximativ 18 – 20 de pastile de Diazepam, fără să fi anunţat pe nimeni de intenţiile sinucigaşe.
Nu e la prima încercare
Din spusele apropiaţilor, Constantin Brânduşe nu este la prima tentativă de sinucidere, acesta ar mai fi avut o încercare suicidară în anii ‘90. Bărbatul s-ar fi aruncat cu autoturismul în Râul Jiu, din cauza unor probleme sentimentale şi financiare. Şi acum cauza care l-a determinat să vrea să-şi ia adio de la viaţă ar fi cu substrat financiar. Constantin Brânduşe a avut şi are mai multe societăţi comerciale, printre care o brutărie la Uricani. Acum firma candidatului PNL la Primăria Lupeni nu ar fi într-o situaţie economică prea bună, fiind în insolvenţă, iar Brânduşe s-ar fi confruntat cu mai multe probleme de natură financiară. Apropiaţii liberalului spun că îl cunosc ca fiind un bărbat serios, fără vicii, este căsătorit, iar copiii sunt plecaţi în Marea Britanie.

2 comentarii la „Constantin Brânduşe, candidatul PNL la Primăria Lupeni, a încercat să-şi pună capăt zilelor

 • 29 martie 2016 la 13:10
  Permalink

  Cum ??? , inainte de „hora” din 5 iunie ??

  Apai dupa ce vedea echipa de mascati trecandu-i prin usa ?

  Dumnezau sa-i dea putere, nadejde si minte sa se retraga la timp.

 • 29 martie 2016 la 18:09
  Permalink

  Aplică metoda ,, dragă Stolo,, ????? Asta e sinucidere din dragoste ca la puștoaicele de 18 ani. E manipulare pre-electorală .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.