BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

9 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că un fost şef de pe la noi a lăsat firma cu datorii aşa de mari că succesorul său s-a îngrozit când a văzut gaura lăsată. În aceste condiţii, noul şef de acolo a început să facă analize peste ana­lize, să vadă cum poate să recupereze banii res­pectivi şi să astupe gaura provocată de o condu­cere iresponsabilă. Iar noul şef, povestesc zvo­nerii de serviciu, a găsit soluţia. Nu a dat afară oa­meni, nu a scăzut sala­riile, ci a pur şi simplu şi-a făcut datoria şi a oprit hemoragia pe unde se scurgeau sumele mari pe vremea fostului director. Gurile rele spun că directorul nostru a tăiat doar achiziţiile scumpe şi fără rost făcute de prede­cesorul său.

Spun gurile rele prin târg că un personaj din zonă a jurat să se răz­bune pentru că şi-a pier­dut locul călduţ de la o instituţie de stat. Cică, povestesc cârcotaşii pe la colţuri, omul nostru şi-a luat mai mulţi avocaţi pentru a-l acţiona în instanţă pe şeful institu­ţiei, pe care-l crede vino­vat de excluderea lui din acel loc. Zvonerii şuşo­tesc că respectivul nu va face economie de bani, va aduce mulţi martori, pentru a dovedi că a fost dat afară pe nedrept. Gurile rele spun însă că omul făcea mari pro­bleme la locul de muncă, atunci când dădea pe acolo.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Andrei Arhip, elev în clasa a VII-a, la Liceul de Arte “Sigismund Toduţă”-Deva Pentru că a obţinut din partea juriului...

Ucis cu un singur pumn

O glumă făcută la beţie l-a costat viaţa pe un bărbat din Petrila. Cel care l-a ucis cu un sin­gur...

Hoţ din buzunare, prins de poliţişti

Un bărbat de 51 de ani, din Deva, a fost reţinut de poliţiştii din Alba Iulia după ce a furat...

Închide