Aproape 5000 de lei, valoarea amenzilor pentru nepurtarea măştii

25 februarie 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii au dat 36 de sancţiuni contra­venţionale pe parcursul zilei de miercuri, în urma controalelor derulate în întreg judeţul, care au vizat respectarea măsurilor privind combaterea răspândirii noului virus.
Verificările au acut loc în sistem integrat şi au vizat, în special, zonele aglomerate, cen­tre comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun. Au fost verificate 20 de societăţi comerciale şi 36 de mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 36 de sancţiuni contraven­ţio­nale, valoarea totală a amenzilor fiind de 4.750 de lei. (M. Gânju)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Christelle spune:

    De cand politistii stiu cel mai bine ca trebuie purtata masca?
    Oare de ce poluarea de la second hand-urile care circula in numar nelimitat pe soselele hunedorene si soselele valurite si pline de gauri nu deranjeaza pe nimeni? Acolo nu se dau amenzi!!! Nr mare de second-hand-uri aduc prosperiate companiilor petroliere, samsarilor de masini iar statul prin diverse persoane isi ia procentele. Si nu sunt deranjati de nimic!
    Dar pe noi ne intereseaza cum sa nu respiram cum sa ne alergizam mai bine, fiind responsabili purtand masca! Poate ar trebui sa dam in judecata cativa dintre mai marii zilei care ne bombardeaza pe tv&radio&internet cu noua responsabilitate!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bătut pentru că a vrut să verifice un transport de lemn

Doi tineri din Orăştie au sesizat poliţia după ce unul dintre ei a fost agresat, iar ce­lă­lalt s-a ales cu...

Din nou, cu apă caldă şi căldură

Cele peste 4.000 de apartamente şi instituţii publice din municipiul Deva au agent termic la parametri normali de ieri seară,...

A fost numit Arhiereul Vicar al Episcopiei Devei şi Hunedoarei

Arhimandritul Nestor Dinculeană este, la aproape 38 de ani, al doilea cel mai tânăr ierarh al Bisericii Ortodoxe Române, după...

Închide