Adolescentul care a făcut prăpăd printre distribuitori, arestat

Tânărul de 17 ani, din Vulcan, are un trecut infracţional bogat. Era sub control judiciar când a comis ultimele furturi, după ce Judecătoria Petroşani îi prelungise în urmă cu o săptămână măsura preventivă.
Iosif Nagy, de 17 ani, alături de un alt minor în vârstă de 15 ani, sunt suspectaţi de o serie de furturi din autovehicule co­mise între ianuarie-februarie. Pagubele făcute de cei doi se ridică la zeci de mii de lei. Procurorii Parchetului de pe lângă Ju­de­cătoria Petroşani au cerut şi obţinut ares­tarea preventivă a adolescentului de 17 ani. Tânărul mai are pe rolul Judecă­to­riei un dosar de tâlhărie calificată şi a fost condamnat în decembrie 2020 pentru com­plicitate la furt calificat. Pedeapsa a fost neprivativă de libertate.
Poliţiştii spun că minorii au furat din autoutilitara unui distribuitor o borsetă în care se aflau 25.000 lei, carduri bancare şi un portofel în care se aflau 130 de lei, iar de la un afacerist au plecat cu o geantă în care se aflau documente, 21.000 de lei şi 1.000 de euro. Poliţiştii au mai stabilit că minorii au furat dintr-o altă autoutilitară lă­sată neasigurată în spatele unui oficiu poştal o borsetă în care se aflau 150 lei şi documente personale ale proprietarului maşinii. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Aproape 5000 de lei, valoarea amenzilor pentru nepurtarea măştii

Poliţiştii au dat 36 de sancţiuni contra­venţionale pe parcursul zilei de miercuri, în urma controalelor derulate în întreg judeţul, care

Bătut pentru că a vrut să verifice un transport de lemn

Doi tineri din Orăştie au sesizat poliţia după ce unul dintre ei a fost agresat, iar ce­lă­lalt s-a ales cu

Din nou, cu apă caldă şi căldură

Cele peste 4.000 de apartamente şi instituţii publice din municipiul Deva au agent termic la parametri normali de ieri seară,

Închide