Şoimul Băiţa, învinsă în primul amical din acest an

26 februarie 2017 | Adauga un comentariu

Ocupanta locului 4 în Liga a IV-a Hunedoara a fost învinsă în primul amical al acestui an, cedând cu 1-3 (0-3), pe terenul liderului Ligii a IV-a Alba, Şurianul Sebeş. „Şoimii” au pe bancă un nou antrenor, realizând câteva transferuri importante în pauza dintre tur şi retur.

Meci „rezolvat” din prima repriză
Reunită de două săptămâni, Şoimul Băiţa, echipă care a încheiat pe locul 4 prima parte a sezonului în Liga a IV-a, a disputat sâmbătă prima partidă amicală din acest an. Alb-verzii au întâlnit în deplasare pe Şurianul Sebeş, grupare ce conduce ierarhia în Liga a IV-a Alba, iar gazdele s-au impus cu 3-1 (3-0). Pentru trupa din Sebeş au marcat Deaconu (2) şi Bălaş, golul Băiţei purtând semnătura lui V. Sevastiţa.

Noutăţi pe bancă şi în teren pentru „şoimi”
Din această iarnă, Şoimul Băiţa are un nou tehnician, acesta fiind Ioan Pisoiu, cel care în urmă cu un an părăsea gruparea alb-verzilor pentru a juca la Viitorul Sântimbru. În duelul de la Sebeş, Pisoiu i-a trimis în teren pe Ursu – Petresc, A. Sevastiţa, Cioran, Vîrtan – Stamatin, Şoit, Benea (cpt.), Ungur – Chelariu, Roşca, pe parcurs intrând Achimeţ – V. Sevastiţa şi Demian. Nu au putut evolua Salomon, Suciu, Vajda şi Lintaru. Ultimii doi, alături de Vîrtan, Demian şi Achimeţ, sunt achiziţiile Şoimului din această iarnă, toţi venind de la CNS Cetate Deva. În sens invers, s-au reîntors la gruparea din reşedinţa judeţului, Kelemen şi Huzum. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Publicat in: Sport


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
CS Hunedoara şi-a luat revanşa în faţa Unirii Alba Iulia

Învinsă acum o săptămână de gruparea din Liga a III-a cu 5-0, echipa de pe Cerna şi-a luat revanşa pe...

Aplicaţia săptămânii: Dedeman

Liderul naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, operează în prezent o reţea...

CNS Cetate şi-a păstrat titlul la Cupa Liceelor BIG FM

Campioana en-titre a Cupei Liceelor BIG FM şi-a apărat cu succes trofeul şi în 2017, cucerindu-l pentru a cincea oară...

Închide