Zi: 25 septembrie 2014

ActualitateFlash

Fostul primar Mircia Muntean îi pune patru întrebări preşedintelui Consiliului Judeţean: „Să spună Moloţ, câţi bani dă firmelor de casă?”

Fostul primar al Devei vreme de 16 ani, actual deputat PSD, Mircia Muntean (foto), a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că l-a întâlnit pe fostul lider al liberalilor, Crin Antonescu, în Parlament, şi că acesta s-a aşezat lângă cei de la Putere şi nu alături de colegii din Opoziţie.

Read More
Actualitate

Pentru a nu mai rata în a doua sa tentativă de a trece înot Canalul Mânecii: Avram Iancu face câte două antrenamente pe zi

Vremea îi este potrivnică lui Avram Iancu (foto), bibliotecarul, de 38 de ani, din Petroşani, iar încercarea sa de a deveni primul român care trece înot Canalul Mânecii, va fi un adevărat test al voinţei. El vrea de această dată să învingă natura şi şi-a intensificat antrenamentele în apa rece a Mării Nordului.

Read More
FlashPolitica si administratie

Nou atac devastator, lansat de liderul judeaţen al PSD, Laurenţiu Nistor, la adresa mahărului liberal din fruntea Consiliului Judeţean. „Moloţ, un cioban-ţepar, care şi-a trădat colegii”

Preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Laurenţiu Nistor (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că este pentru ultima oară când va mai vorbi despre fostul coleg din USL, Mircea Moloţ, după ce acesta din urmă îl tot atacă în presa deţinută de familia lui.

Read More