Trei minore de 14 ani, prinse că se prostituau pe DN 7

03 prostituateTrei copile, în vârstă de 14 ani, din Simeria, au fost surprinse de poliţişti în timp ce încercau să atragă persoane de sex masculin, cu care să întreţină raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani. Minorele se aflau pe DN 7, în raza localităţii Sântandrei, de unde au fost ridicate şi duse la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Deva.

Mai apoi, poliţiştii au luat legătura cu părinţii minorelor, pentru a vedea dacă ştiau despre faptele copiilor lor, iar aceştia au negat susţinând că nu ştiau că fetele lor mergeau să se prostitueze.
„Am luat legătura atât cu părinţii minorelor, cât şi cu cei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului pentru a efectua o anchetă în urma căreia să se poată stabili dacă cele trei adolescente se pot întoarce la domiciliul părinţilor sau va fi nevoie de trimiterea lor într-un centru de plasament. Cele trei fete provin din familii dezorganizate, cu probleme şi care au abandonat şcoala de mulţi ani”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.