Zi: 21 septembrie 2014

ActualitateFlash

Juninca Puşa este „Miss Bălţata Românească 2014”

Ieri, în ciuda vremii capricioase care se anunţa de dimineaţă, a avut loc Expoziţia Bălţata Românească, în localitatea Băcia, vedetele acestei expoziţii fiind exemplare de bovine alese în urma unor preselecţii, pentru a participa la tradiţionalul concurs, însoţite de proprietarii lor. Dintre toate, doar una a primit titlul de ”Miss Bălţata Românească 2014”.

Read More
Sport

Schimbare conjuncturală de lider în Liga a IV-a

CS Vulcan a reuşit scorul etapei, 7-1 cu Victoria Călan, şi a urcat pe primul loc al clasamentului Ligii a IV-a Hunedoara, profitând de faptul că fosta lideră, CNS „Cetate” a avut etapă liberă, din cauza numărului impar de echipe. Devenii au fost depăşiţi şi de Hercules Lupeni care au câştigat în deplasare cu Dacia Orăştie şi au în continuare punctaj perfect ca şi noua lideră.

Read More
Sport

Remiza care promite şi obligă

„Puştii” antrenaţi de Titi Alexoi (foto) s-au maturizat şi sunt egalii liderei, Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, după ce FC Hunedoara a remizat, scor 1-1 (0-0), acasă cu trupa timişoreană. „Alb-albaştri” sunt neînvinşi după patru etape, dar şi fără victorie pe teren propriu. Rezultatul cu lidera promite că va fi mai bine în viitor şi îi obligă pe hunedoreni la menţinerea şirului de rezultate pozitive, mai ales că au fost aplaudaţi la scenă deschisă la finalul partidei.

Read More