Zi: 22 aprilie 2014

Actualitate

Un abataj al Minei Petrila, închis şi inundat cu apă

Un abataj al Minei Petrila a fost închis prin inundare cu apă, de la distanţă, după ce în acest loc de exploatare a huilei a avut loc un fenomen de autoîncălzire a cărbunelui, procedurile tehnice impuse de o asemenea situaţie urmând să fie finalizate în cursul zilei de azi,miercuri, conform estimărilor conducerii Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului (SNIMVJ).

Read More
Actualitate

Vacanţă totală

Lucrul cel mai supărător în atitudinea politicienilor români este aroganţa nemăsurată, pliată, probabil, pe convingerea lor sinceră că totul li se cuvine odată ajunşi într-o schemă sau alta de putere. În fiecare zi, politicienii noştri se întrec în a demonstra că nu le pasă deloc de relaţia cu electoratul – mai puţin în micile reprize de atingere din mersul prin teritoriu, în drum spre chiolhan, sau cele de-a dreptul enervante din campaniile electorale -, nu au nici o emoţie ridicându-şi nările pe la nivelul acoperişurilor şi croncănind de-acolo după cum le vine la socoteala de moment.

Read More
Eveniment

Au apărut primele concluzii ale ITM în cazul accidentului de muncă de la ArcelorMittal. Oboseala şi-a spus cuvântul

La puţin peste o lună de la accidentul de muncă de la Laminorul combinatului siderurgic ArcelorMittal din Hunedoara, când un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar un altul a fost transportat la spital cu şanse minime de supravieţuire, după ce au fost striviţi de o stivă de profile metalice, au apărut şi primele concluzii ale anchetei desfăşurate de Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara.

Read More
FlashSport

Triumf românesc, cu „combustibil” devean

Gimnastele de la CNS CSS „Cetate” Deva au avut o contribuţie substanţială la succesul echipelor de senioare şi junioare ale României la concursul triunghiular cu Franţa şi Belgia, disputat la Avoine (Franţa), la finalul săptămânii. Andreea Munteanu şi Ştefania Stănilă au fost titulare în echipa de senioare clasată pe primul loc, iar Stănilă a urcat pe podium şi la individual compus. La nivel de junioare, Andreea Iridon şi Laura Jurcă au fost liderele echipei tricolore medaliate cu aur, ele cucerind în plus şi medaliile de aur şi bronz la individual compus.

Read More