Verdict în dosarul bărbatului care a vrut să-şi omoare vecinul

28 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Magistraţii Tribunalului Hunedoara ar urma să dea astăzi, joi, soluţia în dosarul în care un bărbat de 39 de ani este judecat pentru tentativă de omor. Un complice al său a fost şi el judecat pentru loviri şi alte violenţe.
Atila Iosif Lorincz a fost iniţial arestat preventiv, apoi judecat sub o măsură preventivă mai blândă pentru tentativă de omor, după ce şi-a călcat intenţionat vecinul cu un autoturism. Individul alături de un alt prieten şi victima au băut într-un local din Simeria, ca mai apoi să ajungă la ceartă. Nicolae Mehala, de 24 de ani, ar fi pus victima, un bărbat de 43 de ani, la pământ lovind-o cu pumnii şi picioarele, iar Lorincz a urcat la volanul autoturismului şi a trecut peste cel bătut. Pe lângă infracţiunea de tentativă de omor, bărbatul de 39 de ani a fost acuzat şi de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului. Magistraţii din cadrul Tribunalului Hunedoara au avut nevoie de timp suplimentar pentru deliberare, astfel că pronunţarea a fost amânată în două rânduri. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Îşi golea cazanul de ţuică în râu

Un bărbat din Băiţa, prins în două rânduri că polua cursul de apă, s-a ales cu o amendă de 5000...

Minciuna nu l-a scăpat de dosar

Un tânăr de 30 de ani, din comuna Bo­şorod, a crezut că va scăpa de răspundere minţind, după ce a...

Dezinteres total pentru banii europeni

Majoritatea directorilor unităţilor de învăţământ din municipiul Petroşani, deşi ştiau de câteva luni de zile că pot obţine fonduri europene...

Închide