Schimbări majore la Autobergamo Deva

16 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

După ratarea calificării în finala campionatului naţional de futsal, preşedintele Autobergamo Deva, Doru Popa, a transmis un comunicat prin care declara că la finalul sezonului se vor face modificări în ceea ce priveşte lotul de jucători, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare.

“Am fost văzuţi ca mari favoriţi în toate competiţiile interne, campionat, cupă şi supercupă, dar, din păcate, le-am pierdut pe toate. Mai dureros a fost faptul că pe toate le-am pierdut în faţa Informaticii Timişoara, echipă pe care nu am văzut-o să ne fie superioară, dar asta e. Am învăţat multe din acest campionat. În primul rând am învăţat cum să ne alcătuim lotul pentru viitorul sezon. Vor fi doar jucători de caracter şi dornici de multă, foarte multă muncă. Din vechiul lot vor rămâne, cu siguranţă, portarii Petrişor Toniţă şi Darius Savu, ambii valoroşi, deoarece avem nevoie de concurenţă pe acest post. De asemenea, vor mai rămâne Cristian Obadă, căpitanul şi simbolul echipei, prin dăruirea de care dă dovadă, şi, bineînţeles, Adrian Pânzaru. Mai suntem în discuţii avansate pentru prelungirea înţelegerilor cu Sergiu Tacot şi Cristian Matei, care urmează să dea un răspuns în aceste zile. Şi, bineînţeles, vom promova jucători de la echipa de juniori”, a declarat Dorin Popa, preşedintele celor de la Autobergamo Deva.
Autobergamo mai are un singur meci în acest sezon, cel pentru medaliile de bronz, cu FK Odorheiu Secuiesc, în Harghita, care se va disputa astăzi, cu începere de la ora 19.00. “Pentru noi, locul al treilea nu este o miză. Tocmai de aceea am acceptat să jucăm un singur meci, la Odorhei. După acest joc ne vom decide şi asupra celor doi brazilieni aduşi în iarnă, Andre şi Pedro. Suntem în tratative cu jucători din Brazilia, Spania, Serbia şi Polonia, precum şi cu trei – patru tineri din ţară”, a mai spus Dorin Popa.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunt Finante

Acord între FRAS şi ACSI

Reprezentanţii Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS) şi responsabilii de motorsport de la Associazione di Cultura Sport e Tempo Libero...

Atleta veterană Violeta Munteanu, pe podium la „Aiud Maraton”

Sportiva veterană Violeta Munteanu (foto), de la CSM Vulcan, a luat startul la “Aiud Maraton”, o populară competiţie atletică ajunsă...

Închide