Prinşi la volan beţi şi fără permis

12 martie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Doi bărbaţi din Valea Jiului s-au ales cu dosare penale şi riscă închisoarea după ce au fost prinşi conducând pe drumurile publice fără a avea permis, şi mai erau şi băuţi bine.
Unul dintre ei a fost prins conducând pe contrasens, fiind aproape de comă alcoolică. ”Poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe raza oraşului Petrila, un autoturism al cărui conducător auto circula pe sensul opus, fără motiv întemeiat. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că cel aflat la volan, un bărbat de 30 de ani, din oraşul Petrila, nu este posesor de permis de conducere auto, iar aparatul etilotest a indicat, în cazul acestuia, o valoare de 1,01 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, au declarat poliţiştii.
Un alt individ, de 38 de ani, din Petroşani, a fost prins şi el de poliţiştii rutieri conducând un autoturism pe principalul bulevard din localitate. Nici el nu avea permis de conducere şi avea o alcoolemie de 0,68 mg/l, alcool pur în aerul expirat. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gelozia i-a întunecat mintea şi l-a „aruncat” după gratii

Un petroşănean va sta în puşcărie, după ce a vrut să se răzbune pe bărbatul care i-a „furat” iubita.

Amânare de două luni în dosarul lui Berbeceanu

Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Completul de cinci judecători a avut termen de judecată în apel dosarul...

Comisia Europeană a deschis o investigaţie aprofundată la CEH

Comisia Europeană (CE) a deschis o investigaţie aprofundată pentru a evalua dacă diferitele măsuri de sprijin public acordate de autorităţile...

Închide