PMP Hunedoara şi-a prezentat primii 10 candidaţi la primării

6 februarie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Partidul Mişcarea Populară (PMP) Hunedoara şi-a prezentat, ieri, într-o conferinţă de presă, pe primii 10 candidaţi pentru funcţiile de primar pentru un municipiu, un oraş şi opt comune.

Vor un scor de 10 la sută
”Conducerea PMP a decis ca fiecare candidat de primar să-şi facă singur lista de consilieri. Evident, le cerem să pună pe listă oameni care pot aduce voturi, pentru că doar aşa sunt şanse să câştigăm primăriile. Dacă vom avea vot în două tururi, candidaţii noştri să fie mulţi şi să intre în turul al doilea. Ne propunem un scor de minimum 10 la sută la alegerile locale în judeţul Hunedoara. Vom anunţa toţi candidaţii până în 1 martie”, a declarat Viorel Arion, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PMP.

Candidează la preşedinţia Consiliului Judeţean
Întrebat unde va candida el, liderul judeţean al PMP, Viorel Arion, a spus că va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean, dacă alegerile vor fi uninominale. ”Dacă aşa decide partidul, merg la Consiliul Judeţean. Dacă se merge pe liste, eu voi fi locul I la Consiliul Judeţean, iar Mihaela Brate pe locul al doilea. Pentru Deva şi Hunedoara facem sondaje, să vedem care este candidatul cel mai bun. Robert Muzsic este vehiculat posibil candidat la Primăria Hunedoara, iar Corina Oprişiu, probabil, va candida pentru funcţia de primar al municipiului Deva”, a adăugat Arion.

Doi candidaţi surpriză
Printre candidaţii PMP la primării sunt şi câteva surprize. Este vorba de Petre Nica, fost lider sindical, care va ataca Primăria Petroşani, dar şi Valentina Mureşan, profesor, care a lucrat şi încă mai colaborează cu presa, care va candida pentru Primăria comunei Densuş.
”Proiectul pentru câştigarea Primăriei Petroşani este unul atractiv. Cred că sunt şanse de câştig. Nu duc lipsă de notorietate, sunt un personaj cunoscut în Valea Jiului. Activitatea mea profesională, de 30 de ani, este legată de Valea Jiului”, a declarat Petre Nica.
”Fac politică din anul 2000, dar nu aşa de vizibil. Acum am considerat că este momentul să ies în faţă. Candidez la funcţia de primar al comunei Densuş, pentru că locuiesc în această localitate de 12 ani şi cred că se pot face lucruri bune aici”, a spus Valentina Mureşan.
Ceilalţi opt candidaţi stabiliţi deja de către PMP sunt: Mihai Andronache (Petrila), Marian Ion Gigel (Ilia), Sergiu Lucaciu (Ghelari), Marcel Bucur (Blăjeni), Cornel Muntean (Boşorod), Daniel Ivaşcu (Sântămăria Orlea), Iosif Marian (Vaţa de Jos) şi Maria Stan (Bulzeştii de Jos).

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. grig spune:

    Ce cauta un excroc ca NICA ca si candidat la Petrosani acest individ nu are nici o legatura cu Petrosaniul el locuieste in Lupeni,mai mult de atit este singurul liber de sindicat care i-a tradat pe mineri si acestea nu uita .

  2. Viorica spune:

    Este scandalos ce se întâmplă la Petroșani cum să impui domnule Arion un om care a distrus organizația a ținut închis sediul PNL vreme de 3 Ami mai mult nu a plătit nici chiria acest domn nu are nimic comun cu PMP sau este un candidat care să-i facă jocurile lui Ridzi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rectorul Universităţii Petroşani a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Ploieşti

Profesorul universitar dr. Radu Sorin (foto), rector al Universităţii din Petroşani, a primit onoranta distincţie din partea Universităţii Petrol –...

În urma articolului apărut în cotidianul nostru: Garda de Mediu a controlat depozitul ilegal de agregate minerale de la Ilia

În urma articolului apărut în MESAGERUL HUNEDOREAN, referitor la situaţia de la Ilia, cu depozitul ilegal al celor care lucrează...

Bulina neagră, 7.02.2020

Adriane Nucă, rezidentă în municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnată de instanţa de la Judecătoria Hunedoara la doi ani...

Închide