www.mesagerulhunedorean.ro

Italianul care şi-a ucis tatăl rămâne în arest

Cristina Ghenea

Gianmarco Morelli (foto), italianul în vârstă de 24 de ani, care la sfârşitul lunii august şi-a ucis tatăl cu peste 50 de lovituri de cuţit, a fost prezentat din nou, ieri, magistraţilor de la Tribunal. Procurorii au cerut instanţei prelungirea măsurii de arest preventiv.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instanţei, judecătorii au admis cererea venită din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi au dispus prelungirea măsurii de arest preventiv în cazul lui Morelli. Acesta – deşi îşi recunoaşte faptele, susţinând că şi-a ucis tatăl, pentru că în trupul acestuia se ascundea Diavolul iar lumea era în pericol – nu a fost mulţumit de decizia magistraţilor şi a declarat recurs. Astfel, dosarul va fi trimis Curţii de Apel Alba Iulia, pentru soluţionare.
Amintim că în data de 24 august a.c., Gianfranco Morelli, un bărbat de 61 de ani, stabilit la noi în judeţ, în Sântandrei, a fost ucis în propria locuinţă cu peste 50 de lovituri de cuţit. Câteva ore mai târziu, oamenii legii au identificat autorul. Acesta s-a dovedit a fi chiar fiul victimei – Gianmarco Morelli – care le-a declarat anchetatorilor că a procedat corect curmând viaţa părintelui său, pentru că în bărbat intrase Diavolul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.