Fotbal, Liga a III-a. Cupa României deschide sezonul fotbalistic

31 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Cupa României, ediţia 2020-2021, este competiţia care va deschide sezonul în Liga a III-a de fotbal, două din cele trei echipe din judeţ fiind programate să joace în prima faza a acestor întreceri.
CSM Deva va evolua în data de 9 septembrie, de la ora 16.30 pe terenul de la Simeria cu formaţia reunită care se numeşte CSC Ghiroda şi Giarmata Vii iar nou promovata CSM Jiul Petroşani va juca în compania grupării CS Gilortul Târgu Cărbuneşti .
Managerul formaţiei din Valea Jiului, tehnicianul Damian Militaru, a declarat că în zilele următoare jucătorii echipei CSM Jiul vor merge la Hunedoara pentru efectuarea testelor Covid, pentru evitarea unor surprize aşa cum a fost la barajul de promovare.
„Vom merge să ne facem testarea. Evident, de această dată, Primăria Petroşani va fi cea care va suporta aceste teste, care ne vor costa peste 5.000 de lei. În noul sezon, Jiul va lupta pentru menţinerea în Liga a III-a. De la anul vom încerca promovarea şi să mai aducem doi- trei jucători din afara Văii, pentru că la ora actuală avem un lot format în totalitate din jucători autohtoni”, a spus Damian Militaru.
Echipa din Petroşani are un nou membru în staff-ul tehnic prin revenirea la formaţia care l-a consacrat a lui Toni Sedecaru, aflat într-o perioadă la Minerul Uricani. ,,A revenit şi Toni Sedecaru alături de noi. Este un om de fotbal care cunoaşte fenomenul. Avem nevoie ca spiritul Jiului să se reunească. Aşa că Toni a venit alături de noi”, a declarat Damian Militaru.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Automobilism. Mihai Leu – campion naţional la viteză în coastă

Revenit în Maramureş după nouă ani, Campionatul Naţio­nal de Viteză în Coastă s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute pe porţiunea...

Simona Halep se menţine pe locul secund în Top 100 WTA

Clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) publicat, ieri, luni, nu are prea multe schim­bări, australianca Ashleigh Barty (foto)...

Publicul, admis la Marele Premiu al Toscanei la Formula 1

Întrecerile din cadrul Marelui Premiu al Toscanei la Formula 1, care se va desfăşura în perioada 11-13 sep­tem­brie, va fi...

Închide