Gura lumii, 15.05.2020

Vorbesc gurile rele că un slujitor al Domnului face numai năzbâtii pe la locul la muncă. Şuşotesc zvonerii de serviciu că omul nostru toacă banii din cutia milei la jocuri de noroc. Superiorii săi au aflat şi acum nu ştiu nici ei cum să rezolve situaţia, astfel ca să nu fie afectată imaginea instituţiei. Omul nostru se pare că nu poate să renunţe la jocurile de noroc şi încearcă să facă rost de bani de unde poate, cutia milei, enoriaşi, rude, prieteni. Totul a ajuns aşa de grav că ceva se va întâmpla şi respectivul va trebui sancţionat sau dat afară de pe post. Nu de alta, dar omul se îndreaptă cu paşi rapizi spre ce e mai rău.

Cică un personaj de pe la noi nu poate dormi noaptea din cauză că primarul din localitate, evident, de la o altă formaţiune politică, duce la bun sfârşit multe proiecte. Cârcotaşii au aflat şi acum povestesc prin târg că omul nostru nu mai rezistă şi l-a reclamat din nou pe edil, doar doar îl pune cu botul pe labe şi se mai opreşte şi el din atâtea investiţii. Zvonerii de serviciu şuşotesc că reclamaţia nu este nici prima şi probabil că nu va fi nici ultima la adresa primarului cel harnic. Gurile rele susţin că personajul nostru se plânge pe la prieteni că nu mai ştie cum să-l oprească pe acesta şi îi este teamă că oamenii îi vor da din nou votul la alegerile locale, şi nu lui, care se pregăteşte intens pentru campania electorală.

One thought on “Gura lumii, 15.05.2020

  • 15 mai 2020 la 19:09
    Legătură permanentă

    Slujitorul Domnului care toaca banii din cutia milei chiar este destept!I se ofera aceasta posibilitate de catre fraierii care pun bani in aceasta cutie a milei,fara nicio evidenta,vreo chitanta,ceva!Sfintia Ta,bravo,ia-le banii spalatilor pe creier!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.