Plăteşti 250 de lei şi se face testul COVID acasă!

14 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

De ieri, este operaţională procedura de testare la cerere pentru Covid-19, cu aparatul din dotarea spitalului din municipiul Hunedoara, prin metoda Real Time PCR.

Pentru persoanele care doresc acest lucru, tariful este de 250 de lei. „Pentru a evita intrarea solicitanţilor pe circuitele interne, precum şi pentru respectarea măsurilor preventive de distanţare socială, Spitalul municipal «Dr Alexandru Simionescu» Hunedoara a organizat o echipă mobilă de testare, care se va deplasa la domiciliul solicitanţilor. Rezultatul probelor recoltate dimineaţa va fi disponibil în după-masa zilei respective. Pentru programări şi orice alte detalii aveţi la dispoziţie un număr de telefon dedicat exclusiv: 0742.061.793.”, se arată într-un comunicat al Spitalului din Hunedoara.
Conducerea spitalului a precizat că echipa mobilă se va deplasa pentru efectuarea testelor la domiciliul solicitanţilor cu un autoturism electric, Renault EVE, care a fost pus la dispoziţie, gratuit, de către concesionarul Dacia-Renault Orăştie, firmă al cărei administrator este Dan Aurel Pricăjan, fost prefect de Hunedoara în perioada 2007 – 2008. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 15.05.2020

Vorbesc gurile rele că un slujitor al Domnului face numai năzbâtii pe la locul la muncă. Şuşotesc zvonerii de serviciu...

Tribunalul Hunedoara îşi reia activitatea

Din 15 mai, Tribunalul Hunedoara va relua gradual activitatea, a anunţat Mihaela Timişan (foto), preşedintele Tribunalului Hunedoara. Aceasta a venit...

A aruncat drogurile la vederea jandarmilor

Un tânăr este suspectat că avea droguri pentru consumul propriu de care ar fi încercat să scape la vederea unei...

Închide