Plăteşti 250 de lei şi se face testul COVID acasă!

De ieri, este operaţională procedura de testare la cerere pentru Covid-19, cu aparatul din dotarea spitalului din municipiul Hunedoara, prin metoda Real Time PCR.

Pentru persoanele care doresc acest lucru, tariful este de 250 de lei. „Pentru a evita intrarea solicitanţilor pe circuitele interne, precum şi pentru respectarea măsurilor preventive de distanţare socială, Spitalul municipal «Dr Alexandru Simionescu» Hunedoara a organizat o echipă mobilă de testare, care se va deplasa la domiciliul solicitanţilor. Rezultatul probelor recoltate dimineaţa va fi disponibil în după-masa zilei respective. Pentru programări şi orice alte detalii aveţi la dispoziţie un număr de telefon dedicat exclusiv: 0742.061.793.”, se arată într-un comunicat al Spitalului din Hunedoara.
Conducerea spitalului a precizat că echipa mobilă se va deplasa pentru efectuarea testelor la domiciliul solicitanţilor cu un autoturism electric, Renault EVE, care a fost pus la dispoziţie, gratuit, de către concesionarul Dacia-Renault Orăştie, firmă al cărei administrator este Dan Aurel Pricăjan, fost prefect de Hunedoara în perioada 2007 – 2008. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.