Canalizare în Simeria cu zeci de reclamaţii la executant

05 risteiu  Oana Mihnea

De aproximativ un an, oraşul Simeria este un adevărat şantier din cauza lucrărilor de reabilitare şi extindere a canalizării, executate pe 13 străzi.

Termen de finalizare, noiembrie
Lucrările au început în 2014, cuprind opt străzi pentru reabilitare şi cinci pentru extinderea reţelei de canalizare. Până în prezent, investiţia a fost realizată în proporţie de aproximativ 70 la sută, termenul pentru finalizare fiind luna noiembrie a acestui an.
„Singurul lucru de care nu sunt mulţumit este modul de refacere a infrastructurii după încheierea lucrărilor. Am făcut mai multe sesizări scrise şi verbale către Apa Prod, în care am trecut toate observaţiile legate de felul cum se tasează pământul pe care îl pun înapoi în şanţuri. Ne-au asigurat că se lucrează în parametri normali şi nu va exista nici o problemă. După un timp, am constatat că am avut dreptate şi tasările nu s-au făcut ca la carte, iar asfaltul a început să se deformeze la câteva zile după ce a fost turnat. Şi oamenii sunt foarte nemulţumiţi, în nenumărate rânduri au venit la primărie să ne spună acest lucru. Numai anul acesta am depus 14 sesizări scrise şi tot atâtea, dacă nu mai multe, verbale. Reţeaua deserveşte toată populaţia oraşului“, a declarat Emil Rîşteiu (foto), primarul Simeriei.
În total, proiectul cuprinde aproximativ şase kilometri de străzi iar valoarea investiţiei se ridică la trei milioane de euro, bani de la Uniunea Europeană. Edilul şef amintit mai spune că, dacă la final rezultatul nu este cel aşteptat, Primăria Simeria nu va semna recepţia lucrărilor, iar executantul va trebui să le refacă.

2 comentarii la „Canalizare în Simeria cu zeci de reclamaţii la executant

 • 18 septembrie 2015 la 11:54
  Legătură permanentă

  Geniul asta se credea viitorul presedinte de CJ si acum nu poate finaliza o canalizare intr-un satuc ???
  Stai pe coada ta pretenash, ca colegii lu’ matale din Academia de infractori PSD te asteapta la sala de clasa de la etajul DNA.
  Aloha

 • 18 septembrie 2015 la 12:51
  Legătură permanentă

  Bre Ioane, nu stiu ce se crede Risteiu dar lucrarile sunt de toata pleazna. Dar daca tu faci parte dintr-o echipa care lucreaza pe acolo, te inteleg.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.