Angajaţii lunii iunie la Apa Serv Valea Jiului

16 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Proiectul de fidelizare al angajaţilor, derulat de către Apa Serv Valea Jiului, i-a premiat pe laureaţii ediţiei din luna iunie 2019 ai concursului intern ”Angajatul lunii”, o competiţie care se derulează cu succes în cadrul operatorului regional al serviciilor de apă şi canalizare din Valea Jiului.

În urma analizei efectuate de conducerea executivă a companiei asupra rapoartelor de activitate depuse de fiecare salariat, la finalul lunii iunie, a fost desemnt un număr de trei câştigători ai titlului de ”Angajatul lunii”. Aceştia sunt: Milena Stanc, casier în cadrul Centrului de Încasări Uricani, Doinel Muntean Mărcuţ, mecanic în cadrul staţiei de tratare a apei Jieţ şi Laura Ilieş, muncitor necalificat în cadrul secţiei apă-canal Petrila.
Conducerea Apa Serv Valea Jiului a supus analizei şi activitatea colectivelor de salariaţi din structura organizatorică a companiei, iar concluzia la care s-a ajuns este că pentru luna iunie 2019, cel mai bun colectiv s-a dovedit a fi cel al Secţiei de Apă-Canal de la Petrila, condus de Alexandru Benke şi format din Bejinaru Gheorghe, Butnariuc Gheorghiţă, Anca Alexandru, Breazu Dumitru, Neag Ion, Boleac Viorel Vasile, Mihaly Ludovic, Hoţescu Mitică, Buză Gheorghe Dănuţ, Ardelean Corneliu, Jitea Daniela Cristina, Acameniţoaie Nelu, Boca Constantin Adrian, Matei Marius Adolf, Neag Ion.
”Munca pe care o desfăşoară fiecare dintre muncitorii noştri care activează în sectorul de exploatare este una greu de descris în cuvinte, dar esenţială în buna derulare a activităţii Apa Serv. În angrenajul operatorului de apă şi canalizare din Valea Jiului, fiecare angajat are un rol bine determinat şi ne bucurăm de fiecare dată când constatăm că avem salariaţi conştiincioşi, care-şi fac datoria cu responsabilitate. Pentru activitatea din luna iunie, conducerea Apa Serv a decis să acorde titlul de angajat al lunii unui casier, unui mecanic şi unui muncitor necalificat, tocmai pentru a evidenţia faptul că fiecare compartiment din structura organizatorică a ASVJ este unul foarte important şi, ceea ce contează poate mai mult, este unul competitiv. Similar, procedăm şi în decizia de a evidenţia, o dată pe lună, în mod public, activitatea unuia dintre colectivele din structura noastră organizatorică. Pentru activitatea din luna precedentă, am optat pentru colectivul Secţiei de Apă-Canal de la Petrila. Vreau să-i felicit pe toţi colegii noştri, în mod special pe cei care au fost de data aceasta evidenţiaţi, şi să-i asigur în acelaşi timp că la nivelul conducerii Apa Serv, activitatea fiecărui angajat este cunoscută şi apreciată la adevărata sa valoare”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului. (Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sărbătoarea Taragotului la Vaţa de Jos

În weekend, la Vaţa de Jos se vor reuni taragotişti consacraţi, pentru a oferi publicului un spectacol al instrumentiştilor care...

Doi şoferi răniţi din cauza neatenţiei la volan

Unul dintre accidentele provocate de neatenţia la volan a avut loc pe DN 66 în afara localităţii Petros. O şoferiţă...

Hunedorenii care s-au bătut cu poliţiştii – trimişi în judecată

Magistraţii Judecătoriei Hunedoara au stabilit trimiterea în judecată a celor trei indivizi din Hunedoara care s-au bătut cu poliţiştii chemaţi...

Închide