Trimis în judecată pentru păcălirea mai multor pensionari mineri

27 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un individ a fost prins de ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Hunedoara după ce le-a cerut bani mai multor pensionari mineri din Valea Jiului, pentru a le ”urgenta” recalcularea pensiilor.

Individul i-a păcălit pe ortaci că are ”relaţii” la Casa de Pensii Petroşani şi-i poate ajuta.
Ofiţerii din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Hunedoara l-au prins pe individ, iar procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a decis, marţi, să-l trimită în judecată pentru trafic de influenţă în formă continuată. Poliţiştii au stabilit că individul a reuşit să păcălească cinci foşti mineri cu sume cuprinse între 100 şi 150 de lei. Suspectul P.L. nu este angajat al Casei de Pensii Hunedoara şi nici nu avea legătură cu instituţia. ”În fapt, în cursul lunii februarie 2017, susţinând că are cunoştinţe la Casa de Pensii Hunedoara, inculpatul P.L., persoană fără calitate specială, a primit de la patru persoane câte 100 de lei, iar de la a cincea 150 de lei, promiţându-le că le va facilita urgentarea recalculării dreptului de pensie, prin intermediul relaţiilor pe care le are la instituţia respectivă”, au arătat anchetatorii Serviciului Judeţean Anticorupţie Hunedoara. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Moarte cumplită pentru un tânăr din Ţara Haţegului

Un tânăr din Densuş, tractorist la o fermă din Ţara Haţegului, a fost prins de maşina de balotat paie cu...

Cine are interesul să muşamalizeze o situaţie gravă şi de ce? Cum dau autorităţile cu bâta-n baltă, în cazul unui clar accident de muncă

Deveanul care a suferit, miercuri, arsuri de peste 80 la sută din suprafaţa corpului a fost transferat ieri la un...

Toma Coconea a zburat la peste 6.000 de metri altitudine

Toma Coconea (foto) a stabilit un nou record la Red Bull X Alps, după ce a atins cu ”aripa” altitudinea...

Închide